Diskuze

ja ne

Dneska určitě točná. Mám auto, nejpozdějc v 5 končim v práci a pak bych tam nalít.
Vojta: přiblížíš se nějak na pátou? nemáš čelovky dvě?
nebereš mi to
- Ještě někdo? mařena? stone?

do konce tydne by to melo byt v poho, takze ti to vemu, prosimte doklikej si tam v objednavce co vsechno chces navic si psal naky spacery ... tve sponzor nejlepsi ja bych si od nej jednoho tocenaka vzal

tak zejtra pojezd na tocny nebo zavisti, prida se nakej linej prazak??? a zadny vymluvy ze je trochu mokro, na zavisti to nevadi!!
jo a koukam ze mame novyho sponzora, no snad nam moc sponzorskejch daru davat nebude
tomas: nemuzou, jinak bych te stim nesral

Hh,to je ale kruta blbost-dolu na mountainu a nahoru s timhle: http://www.youtube.com/watch?v=vAIG8cygZ_c&feature=related

Hory jo? No dohodnul bych nejdriv nejakej pojezd na koleckach a tam teprve resil snih..

hele bejci vim ze je este brzo ale co tak hory?alpicky v zime sfuzovat to s frydecakama?nebo neco takoveho, kdyz se vcas domluvime tak nebude problem

jsem nemocnej
Zub: osobně bych dorazil někdy rád..jen se nějak domluvit (co htm??), ale tak vy se snad taky ukážete,což? Byl jsem teď o wkd na Hostýnsku a parádička, až na to že jsem nikde nepotkal burčák,co je toto za moravu??

tak dneska tocna jestli nebude moc chcat?????

Zdár Pražáci, nechcete se vysrat na ty vaše louky a přijet na pohodový DH k nám do Beskyd???Pěkné asfalty(pustevny či lysá), nebo lesní - cca 5km pojezd z kyčery a spousta dalších věcí a vše pohromadě...Hmmm?

Jestli nezačne chcát. tak du lehce po páty s kamošem dat dh točná, jen tak třeba jednou dvakrát. ale cely od shora až dolů. kdo se přidá a kdo se bojí?

neobjednal, nemuzou ti to calnout fotrovci mam problemy s uctem

video rybím okem nahráno: http://vimeo.com/14937830

Tak to jsem zvědavej na super sjezd z točný až dolů, zkoušeli jsme to před lety a zas tak mě to neoslovilo..můžu taky ve středu!Ale chce to dřív,o půl osmý je vidět H

tomas: tak dlouhodeska je konecne hotova, teda az na otvory na treky, tak se nekdy stav at to otestujes..
a uz si objedenal ty treky atd.?

Vojta: Nevim v kolik se dostanu z prce zkusim to nějak dřív ale zaručit to fakt nemůžu. ale kdyz by to bylo nak rozumne. tak bych te nabral a zajedem. po práci ti volám.
Stone: ve středu taky klíďo. ale taky až po jobu

ty vole dobre ty dame v tydnu?osobne bych dal stredu

mates: to zni dobre, tak co zitra tocna??????

tak dneska nejlepší pojezd v živote. objevili sme několik sjezdů z točný až do komo. převýšení jako kráva. fakt nejlepší sjezdy. něco málo sem natočil. zejtra dodám. Musíte dorazit příště!!!

Po včerejšku i dnes jedu na točnou, přidá se někdo? hned! jezdim ted to druhy koryto vlevo. je to fakt dlouhy. muzes jet primo od bunkrů tak 2 Km

tve kukatko do dveri a kolik je s tim srandy, fakt dobry
já též ne, ještě včera jsem ležel a pořád se necejtím úplně nejlíp. Kdy se chystáte příště? Budete jezdit s čelovkama?To je napytel - to světlo tě akorát oslní a nestíháš vnímat okolí!S pořádnejma reflektorama by to šlo..Tak se nerozbijte