Diskuze
marcus | 10.09.2010 12:07
tak včerejší rybí fotečky zde: http://kalokagathia.rajce.idnes.cz/mountainboard_fisheye_experiment/
Video je hotové, snad ho ještě dnes stihnu nahrát,jinak až po víkendu.
mějte se
tak včerejší rybí fotečky zde: http://kalokagathia.rajce.idnes.cz/mountainboard_fisheye_experiment/
Video je hotové, snad ho ještě dnes stihnu nahrát,jinak až po víkendu.
mějte se
stone | 09.09.2010 14:35
ty vole koukam na ty custom longboards a docela maso ceny na to jaky sou to mrdky 6.5K za rekneme docela sracku to me poser
ty vole koukam na ty custom longboards a docela maso ceny na to jaky sou to mrdky 6.5K za rekneme docela sracku to me poser
marcus | 09.09.2010 13:53
od půl pátý jsem s Vojtou na hrůce s rejčem a lopatou a šejpujem spodní část trati,drop,skok..pojezd!!!klády už jsou pryč.. O půl osmý sraz s Jurou v Jamajce na andělu
od půl pátý jsem s Vojtou na hrůce s rejčem a lopatou a šejpujem spodní část trati,drop,skok..pojezd!!!klády už jsou pryč.. O půl osmý sraz s Jurou v Jamajce na andělu
marcus | 09.09.2010 11:28
nečekaně ty! dobrou chuť
nečekaně ty! dobrou chuť
stone | 09.09.2010 11:21
dam si obed
dam si obed
marcus | 09.09.2010 10:33
Tak Jura už je venku, za měsíc prý může jezdit.. A co my dáme dneska něco?
Tak Jura už je venku, za měsíc prý může jezdit.. A co my dáme dneska něco?
stone | 08.09.2010 11:16
ja zitra muzu ale auto jedine ze se doprdelite ke me jinymi slovy nikoho nevyzvedavam, pojezd taky muze byt ale zalezi na pocasku
ja zitra muzu ale auto jedine ze se doprdelite ke me jinymi slovy nikoho nevyzvedavam, pojezd taky muze byt ale zalezi na pocasku
marcus | 08.09.2010 10:13
Dnes nemůžu už jsem zapykanej v práci až do večera. Pojeďte zítra, to můžu kdykoliv,pojezd taky kdekoliv..kdyby vzal Tom káru můžeme třeba prubnout i tu Jesenici, kdyby ne tak klíďo Točná?!což
Dnes nemůžu už jsem zapykanej v práci až do večera. Pojeďte zítra, to můžu kdykoliv,pojezd taky kdekoliv..kdyby vzal Tom káru můžeme třeba prubnout i tu Jesenici, kdyby ne tak klíďo Točná?!což
vojta (neregistrovaný) | 08.09.2010 7:43
dnes ta nemocnice?????? a zitra bych dal tocnou
dnes ta nemocnice?????? a zitra bych dal tocnou
Mates (neregistrovaný) | 07.09.2010 13:41
Pojezd? Točná a okolí? Dnes?
Pojezd? Točná a okolí? Dnes?
stone | 07.09.2010 11:20
tve pojezd predpokladam na hurce, nevim no me to tam nebavi
tve pojezd predpokladam na hurce, nevim no me to tam nebavi
marcus | 07.09.2010 10:43
středa/čtvrtek Jura?! čtvrtek pojezd?!
středa/čtvrtek Jura?! čtvrtek pojezd?!
Filip-Dirty (neregistrovaný) | 05.09.2010 15:15
Tak tady jsem rychlejsi nez Nikol . Silly hill zde :http://fkwak.rajce.idnes.cz/sillyhill_2010/
Tak tady jsem rychlejsi nez Nikol . Silly hill zde :http://fkwak.rajce.idnes.cz/sillyhill_2010/
vojta (neregistrovaný) | 03.09.2010 17:54
a je tam naky vlezny? sem slysel ze prej letos za 200
a je tam naky vlezny? sem slysel ze prej letos za 200
vojta (neregistrovaný) | 03.09.2010 17:48
marena: nejsou nahodou az zejtra? ale jestli jsou dnes tak bych asi sel
marena: nejsou nahodou az zejtra? ale jestli jsou dnes tak bych asi sel
marcus | 03.09.2010 17:22
Jdete někdo na Statusy? od sedmi na císařský louce...
Jurovi jsem psal, že bychom se tam v tejdnu stavili, tak se musíme nějak domluvit..
Užijte wkd,pozdravenec do hb!nt!
Jdete někdo na Statusy? od sedmi na císařský louce...
Jurovi jsem psal, že bychom se tam v tejdnu stavili, tak se musíme nějak domluvit..
Užijte wkd,pozdravenec do hb!nt!
Filip-Dr. (neregistrovaný) | 03.09.2010 12:42
Hey pražáčci . Tak kolik z vás posbíralo trochu odvahy a přijede? .
Hey pražáčci . Tak kolik z vás posbíralo trochu odvahy a přijede? .
stone | 03.09.2010 12:21
zdar luxus videjko, ja dojedu ale az v sobotu vecer, makam s tatikem takze fakt sry pokusim se co nejdriv se tam objevit, jinak tve tesenec na dlouhou desku, a pristi tejden se stavime za jirkou ne?
zdar luxus videjko, ja dojedu ale az v sobotu vecer, makam s tatikem takze fakt sry pokusim se co nejdriv se tam objevit, jinak tve tesenec na dlouhou desku, a pristi tejden se stavime za jirkou ne?
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 5
hezkyyyy! koukam ze ste se do toho opřeli. pudete zejtra někdo pojezdit?