Diskuze
vojta (neregistrovaný) | 02.09.2010 22:48
mates: tak co jedem? pocasi v cajku
tomas: a ty se tam taky objevis nebo na to jebes?
Dlouhodeska bude v sobotu nasvete!!
mates: tak co jedem? pocasi v cajku
tomas: a ty se tam taky objevis nebo na to jebes?
Dlouhodeska bude v sobotu nasvete!!
marcus | 02.09.2010 22:13
Dr.Filip: Jako kdybych nic neměl tak dorazím ale už jsem se upsal do práce..ale znáš to,já na ty formality moc nejsem. Však ještě nějaké pojezdy dáme,jestli teda dorazíte..
Akorát Jura na tom není zrovna nejlíp, bude v nemocnici ještě min.tejden musejí zjistit jestli má vcajku nějaký vazy, jestli ne tak je to prej docela zlý..
Dr.Filip: Jako kdybych nic neměl tak dorazím ale už jsem se upsal do práce..ale znáš to,já na ty formality moc nejsem. Však ještě nějaké pojezdy dáme,jestli teda dorazíte..
Akorát Jura na tom není zrovna nejlíp, bude v nemocnici ještě min.tejden musejí zjistit jestli má vcajku nějaký vazy, jestli ne tak je to prej docela zlý..
Filip-Dirty (neregistrovaný) | 02.09.2010 21:13
Hey Mareno!V sobotu ma byt hezky a mas to kousek, tak neser.Je to jako zaver sezony nas prijede 5-7
Hey Mareno!V sobotu ma byt hezky a mas to kousek, tak neser.Je to jako zaver sezony nas prijede 5-7
marcus | 02.09.2010 19:12
Tak to jsem rád že se líbí
Pche jako bych tam dělal bordel sám...ale ta polštěnka přišla hustě
Nejedu, makám a stejnak asi nebude nic moc počasí
Tak to jsem rád že se líbí
Pche jako bych tam dělal bordel sám...ale ta polštěnka přišla hustě
Nejedu, makám a stejnak asi nebude nic moc počasí
vojta (neregistrovaný) | 02.09.2010 16:55
mareno ty nejedes na silly hill?
mareno ty nejedes na silly hill?
vojta (neregistrovaný) | 02.09.2010 16:51
dobreee video maro
no prej to na RTG videt nebylo, museli mu udelat cetecko
dobreee video maro
no prej to na RTG videt nebylo, museli mu udelat cetecko
Filip-Dirty (neregistrovaný) | 02.09.2010 8:49
Video super.Jsem rád,že kromě krásných záběru z ježdění jsme mohli také vidět, kdo udělal všechen ten bordel v baru .
Jurovi nejrychlelší uzdravení.Že na to nepřišli už v té nemocnici?Taky to tam vypadalo jako z 50tých let
Video super.Jsem rád,že kromě krásných záběru z ježdění jsme mohli také vidět, kdo udělal všechen ten bordel v baru .
Jurovi nejrychlelší uzdravení.Že na to nepřišli už v té nemocnici?Taky to tam vypadalo jako z 50tých let
nezny LBC (neregistrovaný) | 01.09.2010 22:37
Mno jo, tak to se nás to taky netýká :-! už ať mám auto :-D Mějte se
Mno jo, tak to se nás to taky netýká :-! už ať mám auto :-D Mějte se
marcus | 01.09.2010 20:56
Takže Jura min.do soboty leží s prasklým obratlem
Takže Jura min.do soboty leží s prasklým obratlem
stone | 01.09.2010 16:30
ja jedu do hb ale nevim jeste kdy takze se mnou nepocitejte
ja jedu do hb ale nevim jeste kdy takze se mnou nepocitejte
marcus | 01.09.2010 15:18
Report z Polska v "Reportech"
Nezny: čéče nevím jestli tam od nás někdo pojede..možná Tom jede do HB ale asi ne až na SillyHill.
Já osobně tam nebudu..
Report z Polska v "Reportech"
Nezny: čéče nevím jestli tam od nás někdo pojede..možná Tom jede do HB ale asi ne až na SillyHill.
Já osobně tam nebudu..
nezny LBC (neregistrovaný) | 01.09.2010 14:05
Ahoj klucí, čistě náhodou nějaké místečko do silly hill by nebylo? My se tam zas nemáme jak dostat a když máme spoj, tak jen tam :-D ale pak už není návratu :-D a finanče to vyjde taky dost napyču...
Ahoj klucí, čistě náhodou nějaké místečko do silly hill by nebylo? My se tam zas nemáme jak dostat a když máme spoj, tak jen tam :-D ale pak už není návratu :-D a finanče to vyjde taky dost napyču...
marticzka | 31.08.2010 15:11
ty woeee - ctrl C, ctrl V... asi budu grafička...
ty woeee - ctrl C, ctrl V... asi budu grafička...
stone | 31.08.2010 13:32
rofl necekane copy/paste sup s tim na triko )
rofl necekane copy/paste sup s tim na triko )
mates (neregistrovaný) | 31.08.2010 10:32
.))))))))
.))))))))
marcus | 31.08.2010 9:06
dr. Zub našel něco co nám zaručeně náladu nezlepší, hlavně tobě Juro: http://www.ironsidescourtfarm.co.uk/
Jo a pošli pls ty RTG snímky.. Už to vypadá dobře???
dr. Zub našel něco co nám zaručeně náladu nezlepší, hlavně tobě Juro: http://www.ironsidescourtfarm.co.uk/
Jo a pošli pls ty RTG snímky.. Už to vypadá dobře???
marcus | 30.08.2010 19:51
Uwagajte!foto z Polska ve "Fotogalerii"
Uwagajte!foto z Polska ve "Fotogalerii"
marcus | 30.08.2010 18:37
pěkně Filip!Ještě jednou dík za ubytko
pěkně Filip!Ještě jednou dík za ubytko
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 5
hahaaa,tak tohle musíte vidět, ten bar dopadnul ještě hooodně dobře! kdybych tohle video viděl předtím tak tam druhej den bistro nefunguje!!! dokoukjte to min. do druhý minuty!!! http://www.bejbypank.cz/img/clanky_next/zakazane_uzemi/video/hurratorpedo.wmv
Kdož jedete užívejte a pozdravujte, rád bych se stavil ale tuším že se mi ještě podaří se letos párkrát pěkně ož i zajezdit tudíž doufám, že se tam nějak domluvíte a dáme buďto Jesenici a nebo (a to bych možná raději) frýýrajdy na Závisti/Točnou..
Snad ten Jura už bude vcajku, nepsal mi nic moc pozitivního,kdovíjak to může dopadnout