Diskuze

mates: tak co jedem? pocasi v cajku
tomas: a ty se tam taky objevis nebo na to jebes?
Dlouhodeska bude v sobotu nasvete!!

Dr.Filip: Jako kdybych nic neměl tak dorazím ale už jsem se upsal do práce..ale znáš to,já na ty formality moc nejsem. Však ještě nějaké pojezdy dáme,jestli teda dorazíte..
Akorát Jura na tom není zrovna nejlíp, bude v nemocnici ještě min.tejden

Hey Mareno!V sobotu ma byt hezky a mas to kousek, tak neser.Je to jako zaver sezony

Tak to jsem rád že se líbí

Pche

Nejedu, makám a stejnak asi nebude nic moc počasí

mareno ty nejedes na silly hill?

dobreee video maro
no prej to na RTG videt nebylo, museli mu udelat cetecko

Video super.Jsem rád,že kromě krásných záběru z ježdění jsme mohli také vidět, kdo udělal všechen ten bordel v baru

Jurovi nejrychlelší uzdravení.Že na to nepřišli už v té nemocnici?Taky to tam vypadalo jako z 50tých let

Mno jo, tak to se nás to taky netýká :-! už ať mám auto :-D Mějte se

Takže Jura min.do soboty leží s prasklým obratlem

ja jedu do hb ale nevim jeste kdy takze se mnou nepocitejte

Report z Polska v "Reportech"
Nezny: čéče nevím jestli tam od nás někdo pojede..možná Tom jede do HB ale asi ne až na SillyHill.
Já osobně tam nebudu..

Ahoj klucí, čistě náhodou nějaké místečko do silly hill by nebylo? My se tam zas nemáme jak dostat a když máme spoj, tak jen tam :-D ale pak už není návratu :-D a finanče to vyjde taky dost napyču...

rofl necekane copy/paste sup s tim na triko

.))))))))

dr. Zub našel něco co nám zaručeně náladu nezlepší, hlavně tobě Juro: http://www.ironsidescourtfarm.co.uk/

Jo a pošli pls ty RTG snímky.. Už to vypadá dobře???

Uwagajte!foto z Polska ve "Fotogalerii"

pěkně Filip!Ještě jednou dík za ubytko

hahaaa,tak tohle musíte vidět, ten bar dopadnul ještě hooodně dobře! kdybych tohle video viděl předtím tak tam druhej den bistro nefunguje!!! dokoukjte to min. do druhý minuty!!! http://www.bejbypank.cz/img/clanky_next/zakazane_uzemi/video/hurratorpedo.wmv
Kdož jedete užívejte a pozdravujte, rád bych se stavil ale tuším že se mi ještě podaří se letos párkrát pěkně ož
Snad ten Jura už bude vcajku, nepsal mi nic moc pozitivního,kdovíjak to může dopadnout