Diskuze
vojta (neregistrovaný) | 14.07.2010 13:46
tak jo budu tam
tak jo budu tam
marcus | 14.07.2010 13:22
Na Točnou to nestíhám.Budu na Hůrce v 7h. !
Na Točnou to nestíhám.Budu na Hůrce v 7h. !
vojta (neregistrovaný) | 14.07.2010 11:52
ja dorazim...nebo co dat tocnou?
ja dorazim...nebo co dat tocnou?
marcus | 14.07.2010 10:38
mates: nech to v klidu a do pátku to bude rozhodně lepší.. Tu mobilní? Tak jestli pojede Tom autem, tak by teoreticky šla na střechu(Jen by to chtělo ty stahovací ráčnový popruhy..) a jura ji nemá jak odvézt?
Jinak dnes nejspíš vyrazím v podvečer na Hůrku, co Vojto, Tome..dorazíte? Viděl bych to tak na sedmou..
mates: nech to v klidu a do pátku to bude rozhodně lepší.. Tu mobilní? Tak jestli pojede Tom autem, tak by teoreticky šla na střechu(Jen by to chtělo ty stahovací ráčnový popruhy..) a jura ji nemá jak odvézt?
Jinak dnes nejspíš vyrazím v podvečer na Hůrku, co Vojto, Tome..dorazíte? Viděl bych to tak na sedmou..
Antihero | 14.07.2010 9:48
zkusim to ještě šéfnout ale moc to nevidím
zkusim to ještě šéfnout ale moc to nevidím
Antihero | 14.07.2010 9:47
Nazdar punkáči. Byla to hrozná crash party.)) Furt mě to bolí jako Satan ale snad budu schopnej trošku něco zajet.
Bohužel ale můžu dorazit až v pátek po práci. šéf mě nepustí a dodávku nepučí. tak nevim jak a kdy tam dotahnout tu skočku. rady? nápady?
Nazdar punkáči. Byla to hrozná crash party.)) Furt mě to bolí jako Satan ale snad budu schopnej trošku něco zajet.
Bohužel ale můžu dorazit až v pátek po práci. šéf mě nepustí a dodávku nepučí. tak nevim jak a kdy tam dotahnout tu skočku. rady? nápady?
marcus | 13.07.2010 16:06
Vojto dnes nemůžu, zítra bych možná zajel..dám vědět!
Vojto dnes nemůžu, zítra bych možná zajel..dám vědět!
marcus | 13.07.2010 15:43
ve čtvrtek večer prý začne instalace,samotná trať i slopestyle by měl být během pátku ready..Nevím s kým a jak se Jura konkrétně domlouval - já jsem s ním dohodlej že dorazím v pátek a myslím,že tam ještě práce bude habaděj, no snad se k večeru projedem..Jura říkal že prý dorazí i Tom, Mates a asi i ty Vojto..tak nevím..
ve čtvrtek večer prý začne instalace,samotná trať i slopestyle by měl být během pátku ready..Nevím s kým a jak se Jura konkrétně domlouval - já jsem s ním dohodlej že dorazím v pátek a myslím,že tam ještě práce bude habaděj, no snad se k večeru projedem..Jura říkal že prý dorazí i Tom, Mates a asi i ty Vojto..tak nevím..
vojta (neregistrovaný) | 13.07.2010 11:26
predcasem rikal ze to tam chce navozit a pripravit behem tejdne
predcasem rikal ze to tam chce navozit a pripravit behem tejdne
stone | 13.07.2010 9:47
2 vojtoa:tvoje veci mam v aute takze az se uvidime dodam
2 vojtoa:tvoje veci mam v aute takze az se uvidime dodam
Fili-Dirty riders (neregistrovaný) | 13.07.2010 6:08
Pochybuju, ze chce Juka pomoc. Podle mne uz to ma davno postavene a beztak i pozametane
Pochybuju, ze chce Juka pomoc. Podle mne uz to ma davno postavene a beztak i pozametane
vojta (neregistrovaný) | 13.07.2010 0:12
Zdar sokolíci
Po 14ti dnech mam docela absták, tak co dat nakej pojezd, nejlip tocnou????????
Jinak dobre fotovideo z te exibicky.....teda hlavne ty paady...v pohode mates?...vypadalo to na kryplkaru
Stone: nenasel jsi ty moje ceny z BOC, dochazej mi tricka tak by se docela hodily
Jura:budes chtit nak pomoc stou pripravou ty trate v Rakovniku?
Zdar sokolíci
Po 14ti dnech mam docela absták, tak co dat nakej pojezd, nejlip tocnou????????
Jinak dobre fotovideo z te exibicky.....teda hlavne ty paady...v pohode mates?...vypadalo to na kryplkaru
Stone: nenasel jsi ty moje ceny z BOC, dochazej mi tricka tak by se docela hodily
Jura:budes chtit nak pomoc stou pripravou ty trate v Rakovniku?
stone | 12.07.2010 22:24
no ty pico, husina na zadech z toho padu
no ty pico, husina na zadech z toho padu
Filip-Dirtyriders (neregistrovaný) | 12.07.2010 21:26
Paráááda.moc se mi to libilo kucí Mates koukej se dat co nejdrive(do soboty) do kupy
Paráááda.moc se mi to libilo kucí Mates koukej se dat co nejdrive(do soboty) do kupy
marcus | 12.07.2010 19:30
Tááák report+foto+video na stránkách.. NT v Rakovníku!
Mates: dorazil nakonec vpoho a co ty? vždycky mě zatrne, když to vidim na tom videu..
Tááák report+foto+video na stránkách.. NT v Rakovníku!
Mates: dorazil nakonec vpoho a co ty? vždycky mě zatrne, když to vidim na tom videu..
ZELDA - BONESHAKER (neregistrovaný) | 12.07.2010 14:32
V Meziříčí suprovej pojezd. Sjezdovka čerstvě posekaná, ideální sklon a zajímavej profil svahu. Bike park je pouze bike. Vyschlej na troud, rychlej a na atb nesjízdnej. Vlek jezdil. Noo parádně sme si zajezdili. povrch lepší jak v rejdicích. tak čest v Rakovníku. Přijedem až v sobotu rano!
V Meziříčí suprovej pojezd. Sjezdovka čerstvě posekaná, ideální sklon a zajímavej profil svahu. Bike park je pouze bike. Vyschlej na troud, rychlej a na atb nesjízdnej. Vlek jezdil. Noo parádně sme si zajezdili. povrch lepší jak v rejdicích. tak čest v Rakovníku. Přijedem až v sobotu rano!
Mates (neregistrovaný) | 12.07.2010 14:03
jura a mařena maj pár fotek. ale nějak dělaj zagorky.))
jura a mařena maj pár fotek. ale nějak dělaj zagorky.))
Filip-Dirtyriders (neregistrovaný) | 12.07.2010 12:31
jak s mistem nevim, vracim se do rakovnika do prace, uvidi se jak u ostatnich.
To HADRTYM: tak kde je ten report? ze vy jste zase nikde nebyli? s takovou budeme fakt ty kapesniky potrebovat, az si budeme susit slzy nad tim vasim jezdenim , zato vy budete potrebovat v cili minimalne frote rucniky . dupejte sem ty fotky
jak s mistem nevim, vracim se do rakovnika do prace, uvidi se jak u ostatnich.
To HADRTYM: tak kde je ten report? ze vy jste zase nikde nebyli? s takovou budeme fakt ty kapesniky potrebovat, az si budeme susit slzy nad tim vasim jezdenim , zato vy budete potrebovat v cili minimalne frote rucniky . dupejte sem ty fotky
Antihero | 12.07.2010 10:59
Filip: Zdárek, tak super že dorazíte. Nebudete mít náhodou cestou zpátky jedno volný místo? že bych se svezl s váma na Colours of ostrava? půjdete tam taky někdo? IGGY POP!!!
Mára: tak jak si nakonec dorazil? stihnul si to teda v poho? pošleš mi tu hrůzu dyztak? chci se na to jeste kouknout.
Zelda: jak ste dopadli v Meziříčí? musela to bejt pecka.
Nějakej reportík?
pic v rakovníku.
Filip: Zdárek, tak super že dorazíte. Nebudete mít náhodou cestou zpátky jedno volný místo? že bych se svezl s váma na Colours of ostrava? půjdete tam taky někdo? IGGY POP!!!
Mára: tak jak si nakonec dorazil? stihnul si to teda v poho? pošleš mi tu hrůzu dyztak? chci se na to jeste kouknout.
Zelda: jak ste dopadli v Meziříčí? musela to bejt pecka.
Nějakej reportík?
pic v rakovníku.
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 8
http://www.youtube.com/watch?v=zah7-rxBYnk
neeeděěěěěléééééé