Diskuze

sup sem nejake fotky mladezi

Zdar chuapci, máte fotku jak to vypadá v Rakovníku?? Dneska jedeme na sjezdovku do Velkýho Meziříčí. Tak kdyby se vám chtělo, doražte. Sjezdovka, bikepark a vlekk luxusní. Jedeme tak v 16 hod. Vlek jezdí minimálně do 19 hod.

filip: hahahahaa

Zdar prazacci

šel bych dneska? kam pudem?

Tak jak to vypadá s pojezdem teď?Co ta skočka - voda??? A Juro jak sobota?
Neděle nevím..možná..

čágo jezdci, jak na tom budete v neděli? Vypadá to že budu mít čas tak bych přijel zajezdit za váma

Tak co? pudem na točnou dneska? můžu tam bejt na šestou. Místo na water jump kde by byl nějakej rozjezd mě moc nenapadá ale vim o pár s pěknou travičkou. příští tejden bych ji někam urč vytáh jak na tu vodu tak na zem.
jinak: JURA JE MAGOR

stone:co jsi dělal s kotníkem?Točná?Já tam zkurvil pružiny v truckách ale už je to cajk..Cos pořídil za zápěsťáky??Teďko tejden nepojezdím,jsem mimo..ale středa nebo čtvrtek bych chtěl určo!!!Vytáhnem na vodu tu skočku?Vytipujte nějakej rybník poblíž, kde by se dalo a dáme frýstajl

mam novy chranice zapesti, kotnik jakztakz takze co patek????

Dneska točná!!!!
Tom: z toho už se nevyvlíkneš

Kdo ještě???
http://www.youtube.com/watch?v=s0lTqnZBIkc&feature=player_embedded
trocha toho punku pro radost!

kua ja nemam trucky od GI, jen sem s matrixu vodmontoval pruziny a zmacknul eggshoky pridal podlozku ... proste http://www.remolition.com/features/articles/212-west-coast-atb-springless-tracks.html a vypada to dobre jen sem udelal jen jeden truck jelikoz sem nemel vic podlozek, takze se k tomu v tydnu snad dostanu a dokoncim

ježiš, samozřejmě jsem myslel víkendy :-D

marcus: Heleť můžem se klidně dohodnout i v týdnu, ale raději bych ty vykendy, protože jsme bez aut... takže jsme omezený i autobusama a cesta nas taky vyjde na 160kč, tak bychom si rači o víkendu.. Já určitě dorazím do rakovníka( i kdybych měl jet busem), tak se tam dohodnem, kdy zajezdíme, protože teď to mám 3 týdny nabitý

Bloodyboards
¨Speciálně pro tuto příležitost bude postaveno sloopestylová trať.
Dva skoky a wallride
Downhill se pojede ve třech a bude namotán parkem mezi stromy, ale i trocha toho asfaltu na zrychlení.
Celý den pivko a jídlo zajištěno v místech závodu.
Kalba opět v Senomatech v lokálu.

Trucky od G.I. jezdím letošní sezonu a to pružinový. Jelikož G.I. používá trochu jiný způsobu usazení osy (vlastně obráceně jak MBS a mírně vyosené pružiny v úhlu, jsou ještě stabilnější jak klasický MBS MATRIX truck. A není to jen z mojí palice. testoval je Radim (vynálezce trucků Dejzykatr) na BURN OUT závodech a měl z nich stejný dojem jako já. A to jel celou sjezdovku pěkně šůůůsem. prostě jistota a stabilita tak jak se patří. NT

Nezny: Tak koukám že jste s Matesem dobře pojezdili

Tom: trucky od GI? Jaky jsou,máš je? Vem je na pojezd,chci to zkusit!!!

Mates: byls nakonec s tím Vojtou, já mám pocit že už byl na cestě na ten kite trip..
HTM: zítra pojezd Hůrka/Točná?!?
Mountain beginner: jsi z Prahy, kde se chystáš jezdit? Kdyžtak se ozvi a přidej se někdy..

kluci omlovám se, vylil sem se v pátek jak debil, přišel domu za světla a prospal celej den.

sry ja sem v HB ale testuje springless trucky a docela se to da, snad to dodelam v tydnu a skusime na hurce
au