Diskuze

sory 15:00

takze zejtra chuchle
nastup ve 3:00 SEČ u zel. prejezdu

stone: a na lb taky muzes brzdit vjetim do lesa a jeste ucinejs na na mountajnu ne?

2 vojta: na mountainu taky muzes brzdit slajdem ne?

a vkolik by si moch?

jo to bych zkusil, sem tam este nebyl, nebo dame ten asfalt u chuchle

co dat petrina pro prdel????,

grebovka je nuuuudaaaaaa

Jako když budu psychopat tak bych moch jit do práce na šesttou a koncit v půl 3. takze pred 4 bych nekde moch i toreticky bejt

marena:ja bych sel.....ale nvm kam, hlavne ne grebovku

Cus, zitra bych sel pojezdit, kdo se prida? Je mi jedno kam ale chci neco na pohodu a jeste za svetla...dlouho jsem nejezdil

stone: na lb muzes brdit slidem ne? ta silnice je celkem dost siroka akorat ti to pojede asi o neco rychlejs naz nam na mtb

Taky bych šel pojezdit. Kickru se klíďo ujmu. Mám na něj prostor. ale musíme ho ke mně nějak dostat.

2vojtech:akorat ze ja nevyjedu do lesa

zdar bejci potrebuju se zbavit skokanku ze sklepa dejou se divny veci a vypada to na stehovani zatim to neni moc akutni ale spis skuste poresit nejaky misto pokud nekdo mate

tady http://www.mapy.cz/#mm=ZP@dm=132994240+135711296-1600-4928-3136-2688-1664-640-5568-896-448

dneska sem nasel u ty chuchle hodne dobrej DH po novym hladkym asfalte vede to od toho kostelyka do chuchle a napojuje se to tam na hlavni a dojede se az k tem zavoram, ma to celkem 2km, jede jak svin

a hlavni vyhoda je ze se da kdekoliv vyjet do lesa a zastavit
je to v pohode i pro tomase na LB

cus Filip - Alex Janega

To Mates nebo ten kdo ví....Pod jakým jménem najdu na facebooku alexe?Mates mi to už říkal , ale neklaplo to.Dík
omg to ses posral ne ani nahodou ale muzu o vikendu