Diskuze
marcus | 22.09.2009 14:46
Tak doufam ze se vsem vikend libil.Osobne jsem fakt rad ze takhle vyslo pocasi.Preju ZBmu a vsem co se pomlatili,at se co nejdriv uzdravej(ja mam kotniky tak na2tydny).
Jinak tom ma u me200,mates100za lahev.Osobne jsem v tom kolem2000v minusu-zalezi na darovaci dani za ceny...
Velkej dik patri mimo sponzoru hlavne celymu rejdickymu arealu,jurovi a monice a marticce za pomoc.A samozrejme taky klukum co prilozili ruku k dilu namiste..tomovi za karu.A vsem kdo poridili nejakej material-foto,video.
Dale doufam ze nam o2 co nevidet zacvaka co nam dluzi z cervencove akce v Rejdicich,protoze tohle uz je vazne ostuda. A ze pristi zavody nebudu na skoro vsechno sam a komunikace bude o90%lepsi...
Tak doufam ze se vsem vikend libil.Osobne jsem fakt rad ze takhle vyslo pocasi.Preju ZBmu a vsem co se pomlatili,at se co nejdriv uzdravej(ja mam kotniky tak na2tydny).
Jinak tom ma u me200,mates100za lahev.Osobne jsem v tom kolem2000v minusu-zalezi na darovaci dani za ceny...
Velkej dik patri mimo sponzoru hlavne celymu rejdickymu arealu,jurovi a monice a marticce za pomoc.A samozrejme taky klukum co prilozili ruku k dilu namiste..tomovi za karu.A vsem kdo poridili nejakej material-foto,video.
Dale doufam ze nam o2 co nevidet zacvaka co nam dluzi z cervencove akce v Rejdicich,protoze tohle uz je vazne ostuda. A ze pristi zavody nebudu na skoro vsechno sam a komunikace bude o90%lepsi...
xtraa (neregistrovaný) | 21.09.2009 13:30
Videjko z rejdic http://www.youtube.com/watch?v=xfJc8fXmtaM&feature=channel_page
jináč teda perfektní mejdan
Videjko z rejdic http://www.youtube.com/watch?v=xfJc8fXmtaM&feature=channel_page
jináč teda perfektní mejdan
kakos (neregistrovaný) | 18.09.2009 16:11
Může si tam zajezdit každej kdo příde, jako že nezávodně po sjezdovce a tak?
Může si tam zajezdit každej kdo příde, jako že nezávodně po sjezdovce a tak?
ctiry (neregistrovaný) | 18.09.2009 13:27
cau borci
Zajedu zajezdit o zavodech zatim uvazuju jen z hecu, ze bych se vic rozbil a posunul si hranice...ale spis to nevidim vzhledem k mym minimalnim zkusenostem na DH. Hele mam teda 2 mista v aute (jedno misto pro prkna...), razil bych tak v 9 z Prahy - Jizniho Mesta. V sobotu vecer zpet domu... dystak 775963147
cau borci
Zajedu zajezdit o zavodech zatim uvazuju jen z hecu, ze bych se vic rozbil a posunul si hranice...ale spis to nevidim vzhledem k mym minimalnim zkusenostem na DH. Hele mam teda 2 mista v aute (jedno misto pro prkna...), razil bych tak v 9 z Prahy - Jizniho Mesta. V sobotu vecer zpet domu... dystak 775963147
xtraa (neregistrovaný) | 18.09.2009 10:01
Není ta místní punková formace náhodou Muerti?
Není ta místní punková formace náhodou Muerti?
Antihero | 18.09.2009 9:12
ano můžeš
ano můžeš
kakos (neregistrovaný) | 18.09.2009 9:09
kluci mužu si v těch rejdicích zajezdit jen tak pro prdel? for free?????
kluci mužu si v těch rejdicích zajezdit jen tak pro prdel? for free?????
Antihero | 18.09.2009 7:12
jj
jj
Hondzik (neregistrovaný) | 17.09.2009 19:57
Čau klucí, jak to bude v těch rejdicích, může si tam zajezdit každej kdo příde, jako že nezávodně po sjezdovce a tak?
Čau klucí, jak to bude v těch rejdicích, může si tam zajezdit každej kdo příde, jako že nezávodně po sjezdovce a tak?
vojta (neregistrovaný) | 17.09.2009 16:03
Stone: myslis gumicuky? taky naky vezmu a kde presne bydlis, abych trefil
Stone: myslis gumicuky? taky naky vezmu a kde presne bydlis, abych trefil
Antihero | 17.09.2009 11:10
cheesing 4ever
cheesing 4ever
Antihero | 17.09.2009 11:09
ok. Pavouky urč. nějaký seženu - Mám Vás rád
ok. Pavouky urč. nějaký seženu - Mám Vás rád
stone | 17.09.2009 10:36
takze zitra sraz nekdy kolem 10 u me na vysehrade, musime namontovat zahradku a prkna pujdou na strechu jinak se v 5 nevlezeme, prosim o gumycuky neboli pavouky nebo jak se tomu rika skuste sehnat co nejvic mam asi tak 5
takze zitra sraz nekdy kolem 10 u me na vysehrade, musime namontovat zahradku a prkna pujdou na strechu jinak se v 5 nevlezeme, prosim o gumycuky neboli pavouky nebo jak se tomu rika skuste sehnat co nejvic mam asi tak 5
marcus | 16.09.2009 20:56
kakos: ano
vojta: byli jsme chvili na hurce..
kakos: ano
vojta: byli jsme chvili na hurce..
vojta (neregistrovaný) | 16.09.2009 17:20
co dneska ten pojezd?
co dneska ten pojezd?
kakos; (neregistrovaný) | 16.09.2009 16:36
hele v těch rejdicích může si tam zajezdit kdokoliv?
jen tak na sjezdovce 4 free??????
hele v těch rejdicích může si tam zajezdit kdokoliv?
jen tak na sjezdovce 4 free??????
stone | 16.09.2009 16:20
nebo bus
nebo bus
Antihero | 16.09.2009 16:18
To se fatk nezmáčknem. kdyz si mara neveme tu svoji mega krosnu jako vzdy tak se tam vejde jeste dalsich pet lidi.
To se fatk nezmáčknem. kdyz si mara neveme tu svoji mega krosnu jako vzdy tak se tam vejde jeste dalsich pet lidi.
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 3
To je tak slozity udelat vyuctovani, fakt se mi nechce zdat ze bys v tom byl -2K.
Darovaci dan je 7%, kvuli tomu snad bylo to startovny ne?