Diskuze

Tak doufam ze se vsem vikend libil.Osobne jsem fakt rad ze takhle vyslo pocasi.Preju ZBmu a vsem co se pomlatili,at se co nejdriv uzdravej(ja mam kotniky tak na2tydny).
Jinak tom ma u me200,mates100za lahev.Osobne jsem v tom kolem2000v minusu-zalezi na darovaci dani za ceny...
Velkej dik patri mimo sponzoru hlavne celymu rejdickymu arealu,jurovi a monice a marticce za pomoc.A samozrejme taky klukum co prilozili ruku k dilu namiste..tomovi za karu.A vsem kdo poridili nejakej material-foto,video.
Dale doufam ze nam o2 co nevidet zacvaka co nam dluzi z cervencove akce v Rejdicich,protoze tohle uz je vazne ostuda. A ze pristi zavody nebudu na skoro vsechno sam a komunikace bude o90%lepsi...

Videjko z rejdic http://www.youtube.com/watch?v=xfJc8fXmtaM&feature=channel_page
jináč teda perfektní mejdan

Může si tam zajezdit každej kdo příde, jako že nezávodně po sjezdovce a tak?

cau borci
Zajedu zajezdit o zavodech zatim uvazuju jen z hecu, ze bych se vic rozbil a posunul si hranice...ale spis to nevidim vzhledem k mym minimalnim zkusenostem na DH. Hele mam teda 2 mista v aute (jedno misto pro prkna...), razil bych tak v 9 z Prahy - Jizniho Mesta. V sobotu vecer zpet domu... dystak 775963147

Není ta místní punková formace náhodou Muerti?

ano můžeš

kluci mužu si v těch rejdicích zajezdit jen tak pro prdel? for free?????

jj

Čau klucí, jak to bude v těch rejdicích, může si tam zajezdit každej kdo příde, jako že nezávodně po sjezdovce a tak?

Stone: myslis gumicuky? taky naky vezmu a kde presne bydlis, abych trefil

cheesing 4ever

ok. Pavouky urč. nějaký seženu - Mám Vás rád

takze zitra sraz nekdy kolem 10 u me na vysehrade, musime namontovat zahradku a prkna pujdou na strechu jinak se v 5 nevlezeme, prosim o gumycuky neboli pavouky nebo jak se tomu rika skuste sehnat co nejvic mam asi tak 5

kakos: ano
vojta: byli jsme chvili na hurce..

co dneska ten pojezd?

hele v těch rejdicích může si tam zajezdit kdokoliv?
jen tak na sjezdovce 4 free??????

nebo bus

To se fatk nezmáčknem. kdyz si mara neveme tu svoji mega krosnu jako vzdy tak se tam vejde jeste dalsich pet lidi.

To je tak slozity udelat vyuctovani, fakt se mi nechce zdat ze bys v tom byl -2K.
Darovaci dan je 7%, kvuli tomu snad bylo to startovny ne?