Diskuze
stone | 28.07.2009 11:08
a uz ses dival z okna?
a uz ses dival z okna?
vojta (neregistrovaný) | 28.07.2009 10:10
ja myslim ze to bude v pohode , podle predpovedi ma chcat jen lechce na morave tady vubec nic
ja myslim ze to bude v pohode , podle predpovedi ma chcat jen lechce na morave tady vubec nic
stone | 28.07.2009 9:53
tve ja bych sel, treba se to jeste vybere
tve ja bych sel, treba se to jeste vybere
Antihero | 28.07.2009 9:49
Nejhorší no - tak dneska nevim nevim s tim ježděnim
Nejhorší no - tak dneska nevim nevim s tim ježděnim
stone | 28.07.2009 8:25
ty vole to pocasi je uplne na picku
ty vole to pocasi je uplne na picku
vojta (neregistrovaný) | 27.07.2009 21:37
antihero: ja bych sel
antihero: ja bych sel
marcus | 27.07.2009 14:13
přidány další fotky z rejdic (viz.reporty nebo galerie)
přidány další fotky z rejdic (viz.reporty nebo galerie)
Antihero | 27.07.2009 9:47
Tak víkendová akcička bych řek že parádní - nepudete zejtra někdo pojezdit? vytáh bych třeba kicker někam do svahu.
Tak víkendová akcička bych řek že parádní - nepudete zejtra někdo pojezdit? vytáh bych třeba kicker někam do svahu.
stone | 24.07.2009 14:34
mozna na cumendo zitra ale to opravdu nevim, kotnik rika ne tak se soustredim na zdolavani schodu coz je ted taky docela adrenalin
mozna na cumendo zitra ale to opravdu nevim, kotnik rika ne tak se soustredim na zdolavani schodu coz je ted taky docela adrenalin
vojta (neregistrovaný) | 24.07.2009 14:19
ja asi jedu v 16:15,30nebo45 ze zlicina
stone: ty nejedes?
ja asi jedu v 16:15,30nebo45 ze zlicina
stone: ty nejedes?
stone | 24.07.2009 13:38
panove hodne stesti na zavodech a hlavne opatrne
panove hodne stesti na zavodech a hlavne opatrne
Antihero | 24.07.2009 12:47
veci nahazem jurovi do kary. ja pojedu taky nak odpoledne tak ve 4 z modran to tak vidim. v kolik ty vojto?
veci nahazem jurovi do kary. ja pojedu taky nak odpoledne tak ve 4 z modran to tak vidim. v kolik ty vojto?
vojta (neregistrovaný) | 23.07.2009 19:28
ja jedu zejtra asi nak odpoledne
ja jedu zejtra asi nak odpoledne
marcus | 23.07.2009 19:00
kdyz bude chcat tak se budu tak maximalne sockovat k nekomu do kary(zvlast na zavodech,tam totiz zadnej pristresek fakt nejni)exhibicka je jeste vpoho - kdyz odmylsim ze budu valet vsecky veci kdovikde.Spani ve skole asi zadny neni,pac jsem to nikde nevidel a jura rikal ze se s tim nepocita takze to takhle optimisticky fakt nevidim.No a v kolik kdo razite??? Takhle to vidim asi jen na sobotu, chrapat tam nekde v mokrym a tahat ssebou veci vsude se mi fakt kvuli jedny exhibicce a kalbe zrovna nechce...
kdyz bude chcat tak se budu tak maximalne sockovat k nekomu do kary(zvlast na zavodech,tam totiz zadnej pristresek fakt nejni)exhibicka je jeste vpoho - kdyz odmylsim ze budu valet vsecky veci kdovikde.Spani ve skole asi zadny neni,pac jsem to nikde nevidel a jura rikal ze se s tim nepocita takze to takhle optimisticky fakt nevidim.No a v kolik kdo razite??? Takhle to vidim asi jen na sobotu, chrapat tam nekde v mokrym a tahat ssebou veci vsude se mi fakt kvuli jedny exhibicce a kalbe zrovna nechce...
vojta (neregistrovaný) | 23.07.2009 18:48
v kolik tam kdo jedete?
v kolik tam kdo jedete?
stone | 23.07.2009 18:11
z hradcansky jede autobus, pohybovat se budes pesky nebo na prkne, kdyz bude chcat tak se skovas nekam pod pristresek a spani je pokud vim v nejake skole primo v rakovniku
z hradcansky jede autobus, pohybovat se budes pesky nebo na prkne, kdyz bude chcat tak se skovas nekam pod pristresek a spani je pokud vim v nejake skole primo v rakovniku
marcus | 23.07.2009 17:43
Jak to teda máte kdo s tím Rakovníkem??A co ubytko, když bude chcanec, jako mě se tam bez auta fakt moc nechce - kam dát věci, jak se tam pohybovat, kam se schovat až bude chcanec, to je pěkně na...
Jak to teda máte kdo s tím Rakovníkem??A co ubytko, když bude chcanec, jako mě se tam bez auta fakt moc nechce - kam dát věci, jak se tam pohybovat, kam se schovat až bude chcanec, to je pěkně na...
Antihero | 23.07.2009 10:08
aby sis ho nevyprasil jeste vic. nech ho do soboty jeste odpocinout
aby sis ho nevyprasil jeste vic. nech ho do soboty jeste odpocinout
stone | 22.07.2009 22:50
sel bych na pojezd ve ctvrtek aspon otestuju co rika pan kotnik, takze pokud zitra nezachcije tak hurka kolem 7 hodiny
sel bych na pojezd ve ctvrtek aspon otestuju co rika pan kotnik, takze pokud zitra nezachcije tak hurka kolem 7 hodiny
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 1
tak nvm jak v prahe ale na zbraslavi je uplne sucho a je jenom zatazeno a kdyz se kouknes sem http://www.skyfly.cz/pocasi_animace.htm
tak je videt ze ty sracky uz presli a dal uz by nic prijit nemelo.....ten posledni snimek je 2hod starej