Diskuze

Helejte co dotáhnout kicker treba zejtra do grebu kdyz bude prijatelne?

tve tak sem si vcera rikal ze konecne normalni leto, vyschne kroska a deme litat a vono zase hovno, mrdat to

To mi povidej, fakt se nemůžu hejbat. asi si poběžim ještě pro ten límec.

panove boli me celej tomas, ale fakt super fotecky taky super nejak to behem tydne zpracuju a dam sem, tak uzivejte a kdyz pocasi da tak v tydnu nejakej peknej daunhilek

ty vole ja se tesim jak maly dite, tak ve 3 bojs, a koukejte kazdej obetovat aspon jednu panu a jednoho kozla at nam celej vikend nechcije

Modlim se ať nám na ten vejkend vyjde počásko. prej nema bejt nic moc.

Z bratislavy...a v pondelok som si len priniesol board z domu...takze lokality tu nejako nepoznam.skusil som havlickovy sady, ale radsej by som dal nejake lesne cesty, kde sa clovek nemusi stale uhybat chodcom.

nakupovali zlaty prsteny od cikanu u silnice rakovnicke

zlatej co? Co jste delali?

Tom H. : odkud jsi a kde jezdíš ty?

tak jak je/neni zlatej?kurva ja bych sel jezdit ale vcera sem ty pruziny uspesne dokurvil takze az streda nebo ctvrtek ale pocasko libovka

nechcete jit dneska na hurku? ja tam budu tak ve 3 snad

Tak prej teda zas neni

jj, to ja taky

hezky pekne skoc v pondeli k zlatnikovi by me zajimalo kolik za to nabidne, jinak novy pruziny budu mit ve stredu v praze PMS nezklamalo, takze ctvrtek muzeme jit krosit pokud teda zase neprijde chcanec, sem po vcerejsku luxusne rozbitej

nějakej víkendovej pojezd???

tve zavist bude brutalne bahnita

Tak jak je to dneska kluci? grebovka teda? nebo závist? ja bych teda radeji zavist, ale jen z pohodlnosti ze to mam kousek

to je moje cislo, zitra uvidime klidne bych zasel pokud zase nebude chcat
Hoj všem, takže report je na místě(jsem zvědavej na foto&video od těch profíku - to co je na 02extra je nicmoc. Tak koukejte přidat fotky!Užívejte nerozsekejte se tu a hurá v Rakovníku!(juro ten plakát!!!ty ložiska vezmu tam!)