Diskuze

Tak dneska ta hurka???v kolik?
Marcus: tak at to das

mareno davej doufam ze sou akademicky ve sjezdu na tom pekelnym stroji

Zdarec,zitra bych šel - záleží kdy se vrátim z akedemiček z Plzně ale počítám že tak po šestý bych někde bejt mohl(nejlíp hůrka) tak se nějak dohodněte a písněte semka!Zatímzdarec a držte palce

Cus a co treba dneska?hurka?

hoj tak jak to vidite tento tyden, co utery nejakej ten pojezd?

tak co teda s vama? kdo by sel urc??? at se nak teda domluvime

lol bahenilazne, no minulej vikend bylo vody rozhodne min a klouzalo to tam pekelne ale kazdopadne GL

Myslim ze v lese prave toho bahna moc nebude jen to bude trochu klouzat coz je dobre
Marcus:ty bys sel?

tak co kdo bude dalsi nebojsa????

ja sem pro. mam to pres kopec. ale nevim no mokrej les jak to pojede

A co jit dneska na zavist tam nebude tolik bahna a bude to na poradne dlouhy slajdy

Vojta: jee

Co vím,tak o víkendu má čas leda alex..a hlavně nevim nevim v tomhle počasí. Já to vidím reálně na to úterý,dřív fakt nemůžu...

Marcus: ok, dik moc, no musim uz vyrazit, mel sem ted toho furt hafo. uz se mi na to klepou kolena. dneska bych klido k veceru nakej baheni pojezd dal. ale muzu bejt nekde az tak na sedmicku.

marcus:ja sem tam byl presne v 6 ale spatne sem se kouknul na mapy a cekal sem na tom levim konci parku asi pul hodiny pac sem myslel ze tam odsus uvidim az pujdete a nevidel

nejdete jezdit zejtra nebo o vikendu?

Dneska fajnovej asi hodinovej pojezd v grebovce,jen ja a alex.Kde byli ostatni?
Vojta:mel jsem mobil v plechovce v batohu,tak jsem te neslysel..kdes byl?jo a dik za ty fotky!
Antihero: s kitama ti poradim,to je jasna vec,tak jen nekdy doraz na pojezd a hodime rec..
Hardy:nebudu se vymlouvat ale nedorazim,takze pozdrawenec do HB!Uzivejte..

Nt všem, tímto chci potvrdit, že exhibice mountainboardu v sobotu v HB určitě BUDE

no ne,to sou veci

tak desku sem objednaval 9. 3. 2009 kolem sesty budu doma a poslu ti teda ty fotky na e-mail. Diky moc

V klidu, najdi prosím paragon nebo nějaký doklad o prodeji nebo alespon měsíc kdy jsi to koupil a hlavně!!! čekám ještě dnes fotky desky!!!!
Hůrka dneska v 6h. Nedal jsem to. Kéž by pekelnej stroj...Ploutvový plavání.Bere někdo foťák?Snad nezačne chcát