Diskuze
Vojta (neregistrovaný) | 16.06.2009 11:19
Tak dneska ta hurka???v kolik?
Marcus: tak at to das
Tak dneska ta hurka???v kolik?
Marcus: tak at to das
stone | 15.06.2009 23:09
mareno davej doufam ze sou akademicky ve sjezdu na tom pekelnym stroji
mareno davej doufam ze sou akademicky ve sjezdu na tom pekelnym stroji
marcus | 15.06.2009 15:42
Zdarec,zitra bych šel - záleží kdy se vrátim z akedemiček z Plzně ale počítám že tak po šestý bych někde bejt mohl(nejlíp hůrka) tak se nějak dohodněte a písněte semka!Zatímzdarec a držte palce
Zdarec,zitra bych šel - záleží kdy se vrátim z akedemiček z Plzně ale počítám že tak po šestý bych někde bejt mohl(nejlíp hůrka) tak se nějak dohodněte a písněte semka!Zatímzdarec a držte palce
Vojta (neregistrovaný) | 15.06.2009 10:24
Cus a co treba dneska?hurka?
Cus a co treba dneska?hurka?
stone | 15.06.2009 8:16
hoj tak jak to vidite tento tyden, co utery nejakej ten pojezd?
hoj tak jak to vidite tento tyden, co utery nejakej ten pojezd?
Antihero | 12.06.2009 15:14
tak co teda s vama? kdo by sel urc??? at se nak teda domluvime
tak co teda s vama? kdo by sel urc??? at se nak teda domluvime
stone | 12.06.2009 14:59
lol bahenilazne, no minulej vikend bylo vody rozhodne min a klouzalo to tam pekelne ale kazdopadne GL
lol bahenilazne, no minulej vikend bylo vody rozhodne min a klouzalo to tam pekelne ale kazdopadne GL
Vojta (neregistrovaný) | 12.06.2009 14:44
Myslim ze v lese prave toho bahna moc nebude jen to bude trochu klouzat coz je dobre
Marcus:ty bys sel?
Myslim ze v lese prave toho bahna moc nebude jen to bude trochu klouzat coz je dobre
Marcus:ty bys sel?
Antihero | 12.06.2009 14:24
tak co kdo bude dalsi nebojsa????
tak co kdo bude dalsi nebojsa????
Antihero | 12.06.2009 14:20
ja sem pro. mam to pres kopec. ale nevim no mokrej les jak to pojede
ja sem pro. mam to pres kopec. ale nevim no mokrej les jak to pojede
Vojta (neregistrovaný) | 12.06.2009 12:49
A co jit dneska na zavist tam nebude tolik bahna a bude to na poradne dlouhy slajdy
A co jit dneska na zavist tam nebude tolik bahna a bude to na poradne dlouhy slajdy
marcus | 12.06.2009 11:13
Vojta: jee s to tam měl projít v tý levý straně to je takový celkem o ničem..
Co vím,tak o víkendu má čas leda alex..a hlavně nevim nevim v tomhle počasí. Já to vidím reálně na to úterý,dřív fakt nemůžu...
Vojta: jee s to tam měl projít v tý levý straně to je takový celkem o ničem..
Co vím,tak o víkendu má čas leda alex..a hlavně nevim nevim v tomhle počasí. Já to vidím reálně na to úterý,dřív fakt nemůžu...
Antihero | 12.06.2009 9:40
Marcus: ok, dik moc, no musim uz vyrazit, mel sem ted toho furt hafo. uz se mi na to klepou kolena. dneska bych klido k veceru nakej baheni pojezd dal. ale muzu bejt nekde az tak na sedmicku.
Marcus: ok, dik moc, no musim uz vyrazit, mel sem ted toho furt hafo. uz se mi na to klepou kolena. dneska bych klido k veceru nakej baheni pojezd dal. ale muzu bejt nekde az tak na sedmicku.
vojta (neregistrovaný) | 11.06.2009 22:03
marcus:ja sem tam byl presne v 6 ale spatne sem se kouknul na mapy a cekal sem na tom levim konci parku asi pul hodiny pac sem myslel ze tam odsus uvidim az pujdete a nevidel tak sem ti zkusil zavolat a nic tak sem sitam aspon parkrat dal slalom mezi psima bobkama a sel sem...tet sem se poradne kouknul na ty mapy a byl sem asi200m od vas
nejdete jezdit zejtra nebo o vikendu?
marcus:ja sem tam byl presne v 6 ale spatne sem se kouknul na mapy a cekal sem na tom levim konci parku asi pul hodiny pac sem myslel ze tam odsus uvidim az pujdete a nevidel tak sem ti zkusil zavolat a nic tak sem sitam aspon parkrat dal slalom mezi psima bobkama a sel sem...tet sem se poradne kouknul na ty mapy a byl sem asi200m od vas
nejdete jezdit zejtra nebo o vikendu?
marcus | 11.06.2009 20:55
Dneska fajnovej asi hodinovej pojezd v grebovce,jen ja a alex.Kde byli ostatni?
Vojta:mel jsem mobil v plechovce v batohu,tak jsem te neslysel..kdes byl?jo a dik za ty fotky!
Antihero: s kitama ti poradim,to je jasna vec,tak jen nekdy doraz na pojezd a hodime rec..
Hardy:nebudu se vymlouvat ale nedorazim,takze pozdrawenec do HB!Uzivejte..
Dneska fajnovej asi hodinovej pojezd v grebovce,jen ja a alex.Kde byli ostatni?
Vojta:mel jsem mobil v plechovce v batohu,tak jsem te neslysel..kdes byl?jo a dik za ty fotky!
Antihero: s kitama ti poradim,to je jasna vec,tak jen nekdy doraz na pojezd a hodime rec..
Hardy:nebudu se vymlouvat ale nedorazim,takze pozdrawenec do HB!Uzivejte..
Hardy (neregistrovaný) | 11.06.2009 18:11
Nt všem, tímto chci potvrdit, že exhibice mountainboardu v sobotu v HB určitě BUDE . Málem to nedopadlo, ale podařilo se mi vše zajistit, takže se na Vás těšenec a povinně všichni vemte prkence a budete jezdit. Nechci slyšet žádné výmluvy :D měj te se
Nt všem, tímto chci potvrdit, že exhibice mountainboardu v sobotu v HB určitě BUDE . Málem to nedopadlo, ale podařilo se mi vše zajistit, takže se na Vás těšenec a povinně všichni vemte prkence a budete jezdit. Nechci slyšet žádné výmluvy :D měj te se
marcus | 11.06.2009 16:00
no ne,to sou veci jinak dnes v6 grebovka,vsude jinde bude mokro
no ne,to sou veci jinak dnes v6 grebovka,vsude jinde bude mokro
Antihero | 11.06.2009 15:33
tak desku sem objednaval 9. 3. 2009 kolem sesty budu doma a poslu ti teda ty fotky na e-mail. Diky moc
tak desku sem objednaval 9. 3. 2009 kolem sesty budu doma a poslu ti teda ty fotky na e-mail. Diky moc
zelda (neregistrovaný) | 11.06.2009 15:16
V klidu, najdi prosím paragon nebo nějaký doklad o prodeji nebo alespon měsíc kdy jsi to koupil a hlavně!!! čekám ještě dnes fotky desky!!!!
V klidu, najdi prosím paragon nebo nějaký doklad o prodeji nebo alespon měsíc kdy jsi to koupil a hlavně!!! čekám ještě dnes fotky desky!!!!
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 3
Hůrka dneska v 6h. Nedal jsem to. Kéž by pekelnej stroj...Ploutvový plavání.Bere někdo foťák?Snad nezačne chcát