Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 15:13
už to sou tak tri mesice. presny datum si uz nepamatuu ale pokusim se ho nekde vyhrabat a zejtra ti to zaslu. Diky moc za pomoc sem z toho uz fakt nestastnej
Osobní profil zelda (neregistrovaný) | 11.06.2009 15:01
No tak to neni dobrý. Kdy si to prkno koupil? ještě že si eviduju výr. čísla
Osobní profil zelda (neregistrovaný) | 11.06.2009 14:59
Jak to dopadne? Pošli mi to výrobní číslo a ty fotky. vim že se tohle moc nafotit nedá, ale v MBS na tom trvají. Čím rychleji mi pošleš co potřebuji, tim rychleji to vyřídíme!!!
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 14:57
No a jeste dalsi joke. bylo receno, ze deska je objednana a ze do ty doby mam jezdit na ty stary a stickerka s vyrobnim cislem se sloupla. tak to sem fakt zvedavej jak se to bude teda resit.
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 14:46
jinak dekuju za vysvetleni a za nabidku pomoci. to sem teda zvedavej jak tohle dopadne.
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 14:29
Promin ted si me docela dostal.Opravdu se ti omlouvam. bylo mi Michalem B. dvakrat receno, ze deska je u vas. a jesti tomu teda rozumim tak sem cekal ty mesice uplne k .... a deska se valela buh vi kde. a doted se teda nevyresilo vubec nic. No to je opravdu bajecny. to by fakt jeden nevymyslel. a ja du volat
Osobní profil zelda (neregistrovaný) | 11.06.2009 14:14
Deska u mne bohužel vůbec nebyla! Mluvil jsem asi před 14ti dny s Michalem o nějaké křivě navrtané desce a jemu jsem řekl to samý jako tobě: potřebuju výrobní číslo a board nafotit, pak můžu reklamaci poslat k vyřízení do Anglie. Jestliže nemám výr.č. a foto, nemůžu bohužel dělat nic. Takže uznáš že chyba není u mne, ale komunikací mezi tebou a sport 23. No nic, pošli mi co nejrychlejí to výrobní číslo a fotku a reklamaci vyřídím co nejrychleji! Problémy jsou od toho aby se řešily a ti co mne znají, vědí ,že dělam vždy max aby se problém vyřešil co nejdřív.
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 13:57
???
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 13:54
Ale jestli přesto rikas ze deska u vas vubec nebyla. tak se ti velice omlouvam ze sem te takle narknul pac sem byl uveden v omyl
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 13:52
kupoval sem ji na sport-23 na desce byla nalepka boneshaker a jelikoz ste myslim jedinej autorizovanej distributor MBS predpokladal sem ze sla reklamace k vam.
krom toho ze mi to bylo i prodejcem receno.
Osobní profil zelda (neregistrovaný) | 11.06.2009 13:47
Kupoval jsi mountainboard v e-shopu: www.mountainboardshop.cz nebo www.kitingshop.cz??? Jestliže NE a jsem si jistej že ne, pak s tím nemám nic společného! Ja jsem žádnou desku na posouzení nevuděl a nikdo mne nekontaktoval!!!!
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 13:43
krom toho ze se na internetu chlubite jak mate vsechno skladem. a pak mi je receno ze nemate skladem nic a ze mam cekat zase tri nedele.
Osobní profil Antihero | 11.06.2009 13:40
Promin, vy ste ale posuzovali reklamaci. nejdriv mi to vratite s tim ze to je spraveny a div mi nevohnete srouby a pružiny s krive navrtanou deskou neudelate nic, pak sem ti hned psal co to melo znametat, reakce od tebe zadna. reklamuju podruhy, predpokladam ze deska sla zase k vam. nepochopim, proc ste si to tam uz rovnou teda nevyfotili. Omlouvám se ale tvůj pristup k tyhle naprosto jasny reklamaci mi rozhodne adekvatni nepripada
Osobní profil ZELDA - BONESHAKER (neregistrovaný) | 11.06.2009 12:35
Milý Antihero, určitě si z tebe prdel nedělám!! To prkno jsi nekupoval u mne, koupil jsi ho uplně u jiný firmy tak bych te poprosil, aby sis mě nebral do huby! Situace je taková, že nevím jak dlouho leží prkno u tvého prodejce. Každopádně i já bych tento problém dovedl ke zdárnému konci. Pošli mi prosím tě výrobní číslo desky (spodní strana desky, stříbrná samolepka) a pokus se mi křivě navrtané díry vyfotit. To jsou podmínky pro vyřízení reklamace u MBS! Pak se určitě dočkáš i nového, správně navrtaného prkna! Pro urychlení vyřízení této reklamace jednej rovnou se mnou!!! info@boneshaker.cz
Osobní profil Renny | 10.06.2009 17:45
ty woe,za tu dobu bysme Ti tu desku smontili z komponentu "bořek stavitel",ale asi by byl výsledek stejnej - bylo by to křivý
Osobní profil Antihero | 10.06.2009 16:43
vam tady tu diskuzi docela zavaluju. uz se budu klidnit
Osobní profil Antihero | 10.06.2009 16:18
Ty voe jak sem nasranej, koupil sem si comp 95, mel krive navrtanej jeden truck. sice ne o moc ale bylo to pri jizde dost znat a pouhym okem dost vyditelny. po trech dnech ho reklamuju a za 14 dni mi je vracenej ze je "spravenej" misto toho byli jen povoleny srouby a truck narvanej temer do spravny pozice. tak ho znova vracim s tim jeslti si ze me zelda nedela prdel. dalsi mesic v reklamaci a pak mi byl zase vracenej s tim ze mi konecne poslou novou desku ale bohuzel je nemaj a pridou do tri nedel ale ze mi do ty doby nechaj ten starej, uplynuly tri nedele a frajer mi vola jeslti bych to moch premerit to prkno udelat tam naky risky podle kterech bude videt ze to je krivy a poslat jim to. pritom uz ho tam meli dvakrat. TO JE PROSTE MOC
Osobní profil Antihero | 10.06.2009 15:49
pls mám dotaz pro kitující. o vikendu sem si to poprvy zkusil a musim priznat ze me to fakt chytlo, tak se ted rozhlizim po nakejch kite setech. Myslite si ze je tohle dobry za tu cenu. a jeslti se hodi na landkiting?
http://www.kitesport.cz/airush-kite-flow-2006-14-0-set-d1

vim o tom prdinec takze by se dobra rada sikla. dick m.
Osobní profil Renny | 10.06.2009 15:21
čus bejci,zejtra mám volno,takže až se trochu vyspím z vopice,taxe dovalím...konečně. Bye,vaše teta Renata
Osobní profil Antihero | 10.06.2009 14:36
Ok. taky zejtra dorazim pojezdime, pokecame.

Kategorie: ostatní

Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • leda h...

Aktualita

Video "Sezona 2014"
Průřez mountainboardovou sezonou roku 2014 po evropských destinacích..... Prvosjezd Sněžky, Polská liga, Němcký pohár, mezinárodní sjezd ve Francii, Mistrovství světa boardercrossu v Srbsku, to a mnohem více ve dvaceti minutách!

Kalendář akcí

« 01 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery