Diskuze

Zitra Pojezd v 17.30 Hvezda,sraz jako vzdy u hl.vchodu do obory.. Photosession?! A musime zkusit tu "skocku". Tak sup namazat prkna a namasirovat svaly

ctvrtek je cajk uvidime jak pocasko

ja muzu dneska vzit fotak jestli chcete?

Měli bysme taky už konečně udělat nějaký fotose, co třeba v ten čtvrtek (tome?)

Tak dneska 17:30 Hůrka, doufám, že všici dorazíte.

Ja bych zejtra taky dorazil

Tak u mě změna, zítra na 100% nemůžu - musím makat

Tome jak to stebou vypadá o wkd?A co teta Rennata?

ahoj, zejtra bych s váma taky na tu 4crossku šel, MTB mám tak měsíc, ale helmu tu mám

zitra se taky pridam... snad

ok 17:30 tam
to W: nevadi poznas

zitra 17.30 fourcrosska, kdo muze?jdu 100% pocasko super.. Wertz:doraz, prvni polovina trati je fakt mirna,pokecame..

Zdary, nikoho z vás ještě neznam, zaregistroval jsem se teprv asi včera, zašel bych někdy na nějakej lehčí spotík,nemam v Praze žádný chrániče, jen MTB. Koukam že máte v plánu petřín, do toho bych možná taky šel... Škoda že tu nikde nejsou(nebo jsem je zatim nenašel) tel čísla na lidi, pro lepší domluvu

stone:co longboard?

vašek: tak to jsi asi potkal juru... Většinou se domlouváme tady na foru a jezdíme to co vidíš v lokalitách (poslední dobou hvězdu/hůrku...)
Určitě bych dal út. čt. pojezd..čt.klidně pozdějc od noci(petřín)nebo 4xku, tam už jsem dlouho taky nebyl. víkend bych zatím určitě jeden den mohl...

pojezd, neco, pivo, nebo tak neco v tydnu ut-pa je vyhovujici, kam?? navrhy ?
taky tu padlo nocni sjezd petrina?

cus nechystate se tetko o vikendu nekam jezdit?
uz muzu konecne nezdit

Zítra pojezd na Hůrce tak v18h?!

joj se stavim tak 18:30 pred vchodem do obory

dnes jsem od17h.na vypichu,mam tam jeste praci. Pojezdit ve hvezde muzu tak od18.30, beru tu malou skocku co mame pred domem.. Kdo se prida?
hoj 17:30 je brzo