Diskuze

Jura dobře! taky mám jedno videjko,tak až budu mít čas a náladu tak to sestřihnu k těm co se mi tam už skoro rok válejí

Jinak dnes v 17:45 pojezd ve Hvězdě!

money rock on

Maruška: zlatí, byla sem o vejkendu makat na tom baru na Slapech a tenhle vejkend to bude nemlich to samý

Přidal jsem pár detailů do "lokalit" tak na to jukněte..popř.poupravte/dejte vědět jak vylepšit...
No nevim jak teď v tejdnu pojezdíme,když to vidím venku..
Každopádně sobota na Sillyhillu byla super

Renny:nakonec jsem neviděl ani minutu ze zápasu(akorát jsem slyšel poslední čtyři v rádiu)no jako ani mě to nemrzí,ty zas museli hrát

zejtra bych dorazila,jestli počas a další okolnosti vyjdou Maruška: jestli nezapomenu,vzala bych Ti to Tvý cédo

Jestli bude zítra(ve čt.) lepší počásko než dnes, určitě bych se jel na chvílu provětrat do hvězdy, tak od 18h.

Dnes pojezd - sraz v 17:15 u hl.vchodu do obory hvězda(od vypichu) je tam pár pěknejch cest a sjezdů vůbec...beru nový prkno
Renny: však vím jak..měj se

Maruška:budu v Pze od čtvrtka,do tý doby žel HK. Co do víkendu,bavit mě to určitě bude,ale hlavně potřebuju love,víš jak. Musíte si za mě Silly užít a dejte za mě i pár rumů. Mjám

na rovine?

Rennny:tak ať ti jde job od ruky a hlavně alespoň trochu baví! škoda že se o víkendu neuvidíme ale tak někdy v tejdnu, co? Do kdy jsi mimo Prahu? Mám ještě nějaký tvoje cd a nějaký u tebe...
Co zítra pojezd ve hvězdě(Vypich) Hans...Jura,Tom?mohl bych kolem pátý hodiny(snad nebude celej den pršet)

no ty vole

Ahoj všem! Počasí na pytelec

Snad ještě teď v týdnu se stihneme svézt...

čest hoši,tenhle tejden opět smrdím v Hradci,ale budu jezdit navečír zpátky do Phy,takže jestli proběhne zase pozdní pojezd,taxem jasná a dovalím. Co se Brodu týče,jedu přes vejkend makat na bar,takže absence v Krupý jistá

jestli jdete testovat tu rampu tak good luck, ja nemuzu- neco mi do toho vlezlo

Zdááár bando, doufám že se chystáte na 9.5 do horní mi to Krupé? čekáme a těšenec. NT

já dneska odjíždím zachlastat se do Trauče a nevím,jestli v so bo ne dorazim zpátky do Phy

se skockou sme nepohnuli je takova velka, jinak ja sem v praze pa(vecer)-so-ne takze nektery z techto dnu mozna oba pujdu pojezdit, do brodu nejedu
Jiřík: čumim jak umim, vejška přesně tak, jaxi mi fčera říkal, ale kurva, je to tam!!!!