Diskuze

hoj hola sem se vcera zase motal domu no tve na vikend tesenec posledni snb akce a pak uz kolecka, jinak je potreba udelat brigadku na kickeru na hurce dokud je mokro jakmile to ztuhne tak sme v riti pocitam ze prvni dubnovej tyden nekdy vecer ste pro? (jo nutno sehnat naradi mame tam jednu lopatu + mam doma rejc)

Jura: škoda žes včera nedorazil, každopádně o wkd jsme s tomem na sněhu..takže kolečka musej počkat,koukám dneska počasí náádhera,ještě by mohlo bejt o pár stupňů víc a je to paráda

Heleď co ty fotky&report?Hoď sem něco ať víme co, kde a jak...

hoy, budu makat v Peci, takže já sem v lese i když budou padat posraný trpaslíci

zdar co budete delat o vikendu hlasej snezeni nejedete nekam do hor bych se pridal

hoj hola sem zpet v praglu, pocasko se zacina to vypadat na prvni pojezdy, dejte vedet kdyby neco nebo pivo nebo tak
jirino paradni beko respekt!

vojta: tak cajk, dej mi vědět na 603/298244

JURO: pičooo

renny; tak dneska uz se tam nestihnu nedoberlit, ale zejtra od tech 7 by to slo, kdyztak mi dej pls cislo. dik
jura; pekne

to Jura: chválíme

Jura: tak Ty nedáš pokoj

Mařenka: kotě, nemůžu se Ajvnovi dovolat, je nějakej nedostupnej bo co, ale jak něco vyzjistím, dám echo

Dnes přijede alex, počítám že bysme mohli být do půl šestý někde v centru..takže asi dáme nějaký to

Jura - dobře tyyy

vojta: čeeče, můžu dneska do pěti a zejtra od sedmi, pátek je v lese a v sobotu bych mohla ode dvou....

tak jestly mas cas nekdy tenhle tejden, treba nekde na smichaci nebo na andelu pokud to pro tebe neni moc daleko, tak kdyztak napis kdy mas cas

vojta: čest Vojtino, jasný, dej vědět kdy a kam si pro něj dorazíš

renny; cus muzu si nekdy vyzvednout to prkno?

Martha: ty zmrdy švábovitý sem si nefotila, stačilo, že sem díky nim seděla na hajzlu s hnátama v luftu a musela sem mezi nima kličkovat v kuchyni (teda jen v tom hell baráku)

reniii, úžasný fotečky, fakt ti závidím

zdarec borci, já už si v těch sračkách umím pěkně šlapkat, takže fčera klasickej vodchod domů, ani sem si nevodřela kolena - zmákla sem to po dvouch. každopádně co se týče brigádky na Hůrce - není problém, ale to nářadí - hmhmhm, z Trauče nic fakt nepovezu