Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil marcus | 25.01.2009 15:45
Vám tam něco foukalo?Tady celej víkend celkem nic ale parádní pojezdy,už začínám trochu pronikat do tajemství jibbingu ale fakt pooooomaaaalu Heled tak se srazime nekdy v tydnu - nejlepe ve stredu!!!jura rikal ze bude taky v praglu,tak muzem dat pojezd nebo jen hospu....tak si vsici udelejte cas
Osobní profil stone | 24.01.2009 18:30
moldava je masakr!!!!
Osobní profil marcus | 23.01.2009 17:17
Jo Moldava je dobra,s kym jedes?(pozdravuj)Tady taky luxus,chumeli se a je megavichr,zato vcera nejlepsejsi pojezdenec az do zapadu slunce,prasan stabil vitr,paradni polety...dva na spotu...bezvadny
Osobní profil stone | 23.01.2009 10:19
tak vikend na moldavu, uvidime se pristi tyden konecne zacinam mit cas
Osobní profil marcus | 21.01.2009 20:51
Hoj,no já jsem na Božáku a užívám sněhu.Po včerejšku se na pivko zas nějakou dobu fakt necejtim ale v tejdnu(po,ut,st) bysme mohli zas dát pojezd na kolečkách,teda podle počasí v práglu...šárka/cibulky/grébovka?Co nového na Kutě/Praze/Trauči??
Osobní profil stone | 20.01.2009 11:12
hoj ve spolek tak sem si uspesne udelal otres mozku a reknu vam vubec to nejni prijemna vec, ale do konce tejdne budu cajk co vy jak ste na tom? co vikend nezajedem nekam? nebo aspon to pivo konecne
Osobní profil Amigo | 11.01.2009 15:11
Tak jsem si dovolil jeden odkazecek z nasi zahradky, takze hosci muzete hrotit, ja hrotim na vlnach, peace a NT
http://www.youtube.com/watch?v=Yz0SVpp9P-I
Osobní profil marcus | 08.01.2009 12:24
Takže už se mi podařilo naschromáždit docela dost videjek(některý ze silvestra a novoročního pojezdu stojej fakt za to )takže se pokusím to dát v compu nějak dokupy aby bylo zas na co koukat a nad čím vzpomínat zatím se mějte
co jinak o víkendu...tome,juro,renny?snad budu zdravej,posledních pár dní mi zrovna fajně nebylo
Osobní profil stone | 05.01.2009 17:09
ste lamy du stavet snehulaka
Osobní profil stone | 05.01.2009 12:21
pojdte dneska
Osobní profil stone | 05.01.2009 10:59
podte si zitra postavit nekam kicker
Osobní profil stone | 05.01.2009 10:15
ahoj taky zdravim po vanocich mega dobrejch, co podnikneme o vikendu mam nekolik planu bud jedu do krko pokud teda jeste napadne, druha varianta za marenou na bozak kajtovat a brousit park treti varianta budu sedet v praze a kopat se do rite, ale mam bozi taktickou lopatku do batohu uz se tesim na nakej dirt, tak me taky napada pokud v praze jeste nasnezi co si jit nekam postavit kickerek na snb a trochu si zaskakat?
jinak pozdravenec vsem a na bali poradny vlny
Osobní profil marcus | 02.01.2009 10:26
Ahoj Všeem,trocha jsem byl teď offline takže teď koukám co toho tady jee, jsem akorát na božáku, pěkný počásko,jen moc nefouká...ale jinak fajne,silvr sice v praze ale paráda takže všem přeju do toho novýho roku hlavně zdraví!mějte se všici.zatím zdar váš marušek
Osobní profil stone | 30.12.2008 22:14
hodne stesti do noveho, at kosti zustanou v celku a drzte se toho co mate nejradeji
Osobní profil Renny | 30.12.2008 10:08
Amigo: čumíš viď, to víš, teta včera měla nějakou slabou chvilku, taxem se s váma musela podělit... tak přeju, ať se co nejdřív dostaneš z toho kekeše, zdarec
Osobní profil Amigo | 30.12.2008 8:21
Wojta: drz se chlape, doufam ze se jeste nekdy a nekde uvidime na prkne, taktez vse nejlepsi do novyho roku, at se noha hoji a snad uz to mas na dlouho vybrany
peace
Osobní profil Amigo | 30.12.2008 8:18
Teta, ty uz umis byt tak romanticka, ze mi malem slzy vyhrkly, fakt. Jinak mimochodem dva dny po priletu sem tady chytnul nejaky kombo chripka/angina takze namisto silvestra se vsemi na Lomboku uz tri dny surfuju v posteli a cpu se antibiotiky a vyhlidky na zlepseni nic moc. Nicmene vse nejlepsi do noveho roku, atd. atd. peace
Osobní profil Renny | 29.12.2008 18:15
Wojtěch: fošnu máš u mě, kdykoliv budeš chtít si ji vodtáhnout, není problém, stačí brnknout s decent časovým předstihem...
Amigo: až se vychrchlám, dám vědět, každopádně v únoru se třes...
tak tlupo, na Vánoční svátky sem vám krapítek nestihla popřát (některým), tak alespoň do toho novýho rocku vám všem přeju, ať se zlý věci z roku 2008 zapomenou, dobrý ať vám občas vykouzlí úsměv a v novým roce ať na nás všechny čeká jen to krásný, co se v shopu sehnat nedá... světu mír, vaše milovaná teta Renata
Osobní profil vojta (neregistrovaný) | 24.12.2008 13:25
taky preju stastny a vesely
no vypada to tak ze si este dlouho nezajezdim porad mam sadru kterou mi mozna sundaj nekdy v pulce ledna, ale aspon uz muzu chodit
Osobní profil Amigo | 24.12.2008 7:47
Pozdravovanec vsem z videnskeho letiste, cesta sem OK, hostel taky OK, pivo ve Vidni rovnez, za chvili uz budu doma takze pohodka, zrovna se to tam docela rozvlnilo, takze parada - uzivejte, jezdete a kalte i za me, doufam ze se tam nekdy potkame, jeste kontakty na me (zmenil jsem mail): hurtikpetr@gmail.com a skype je amigo-amigo5, peace a NT
tom: dikec za vsecko a poslu ti ten ucet emailem
teta: hod se do cajku s anginou a prezij vanoce, pak se ozvi s tim prijezdem
marena: neprehanej to se sexem at mas silu na riding...
jiran: enjoy spain and local cute girls

Kategorie: ostatní

Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • leda h...

Aktualita

Video "Sezona 2014"
Průřez mountainboardovou sezonou roku 2014 po evropských destinacích..... Prvosjezd Sněžky, Polská liga, Němcký pohár, mezinárodní sjezd ve Francii, Mistrovství světa boardercrossu v Srbsku, to a mnohem více ve dvaceti minutách!

Kalendář akcí

« 01 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz