Diskuze

Hoj děcka, takže štastný a mountainboardový vám všem...
amigovi ať to dobře vlní, renny ať se třeba taky někdy ozve, tomovi že bysme s jurou mohli něco podniknout na silvra(a taky mám ten tvuj disk), vojtovi ať už je v cajku(jak to vůbec s tebou vypadá???prkno má u sebe renča...). Zlome začni jezdit freeridy a uvidíš že devítky k zahození nejsou

Zdravím,
Koupil jsem si teď novej MTB a mám na něm obuty 9palcovy gumy MBS T2 9". Já je vůbec nevyužiju, ještě nejsou jety. Budu si tam dávat osmičky. Díval jsem se na ceny a 4 pláště aji s dušema stojí dohromady 2750kc (1750-pláště a 1000-duše). Prodal bych to cely za 2000. Kdyby jste někdo měli zájem tak se ozvěte email je zlom@furtneco.com
Ať vám to jezdí.... Zlom

Panove a damo krasny svatky preju a hlavne opatrne!

Cus u koho mam ten board a helmu nak sem na to zapomel. Bych si to vyzvednul aby vam to neprekazelo.

včera parádní akcička,dík organizátorům

juro: co zítra/pozítří ten pojezd-grébovka??

Amigo: chlapáku, chtěl´s sehnat nějaký to ubytko ve Vídni, jestli o to máš furt zájem, tak mi napiš na prac. mail (renata.exnerova@firotour.cz) a já se pokusím Ti něco splašit. zaťal

by jsme mohli,co třeba zítra?? jinak víkend parááda, jsem zvědavej jestli poslední sníh letos...

grabovka podte si v tydnu zajezdit!

no upu sme odpiskali, pec je vicemene mimo provoz a snezi s destem a do toho je strany vedro, jezditelnej je bozak docela bych si vyjel ale domluvime se vecer

stone: No tak to je faaajn

takze v utery pristi tyden tojest 11.12 je vanocni vecirek u me doma cas jeste upresnim, pocitejte spis takovou jemnejsi akcicku, pozdeji se muzem presunout nekam do hospy

Tak co včera?

ohny je v dubaji,ne??!stejnak jsem v práci a hlvně..nepiju

me se teda vic libilo to siberian ragga ale jako jo moc mazec, prej vecer ma ohny kalbu v mayi od 8

Tojo, hardtimes fakt libový!!tyjo už abych začal trénovat ty flipy,vypadá to fakt jednoduše

Stone: tak ty videjka fakt luxusni, az sem dostal chut na pojezd...

tak teď jsem si přečetl v sekci bulvár článek sms pro mě. Ta byla docela hutná

to si pis nezahalime, uz ses v Pragu?
mam tady z ruske produkce dve videjka:
HardTimes
a Siberian Ragga

no vy kraaaawy, to je teda hustej program
Marcus, je v tom tak velkej rozdil? ja totiz devitky jeste nejezdil, a spis sem tam vytahnem skocku a podobne,.. a porad prehazovat plaste se mi nechce, takze by to spis chtelo asi cely dalsi kola a to je uz celkem dost prachu,... ;-)