Diskuze

kurfa to bude akce

tak třeba se tý vaší roště budu líbit, tak za to přespání jí toho francka dám...

do krabičky od sirek,bude koukat jen zadek a přimrzne ji nos no nechtěl bych být bos

lolek jedem ale kde bude bydlet renca, myslis ze se vejde do krabice?

prdlačka - akorát doprava,žrát budem ty kořínky žejo a ubytko u nějaký roštěnky co zbalýme na svahu na náš supermountainboardštýl žejo, jo a permice zbytečná,budem brousit park nee?rád bych příští rok vyčutal na 4xce obří Účko

takže na vejkendový hory minimálně pět litrů a pár záložních lahví s ohnivou vodou

no nevim nevim jak pojezd ale ctvrtek by sel, ale podle pocaska, no hory sou dycky docela drahy pocitej tak 120ubytko+500 permice+neco doprava+zradlo a co prochlastas

herdekpráce a já se tu maximálně tak poklouzal na zamrzlý kaluži

cajk

12 take mozno

mrtě moc sněhu, Trutnov, Pec, Úpa, všude hafo sněhu. každopádně první volnej vejkend mám až 12.12.

snih deti je tu snih, hory hory prkno kajt juchuuuuuuuuuuuu jedem ... jedu vsude navrhy sem, blokuju chatu v krko na 6.

stone: dobře vy,jsem na to zvědavej...spíš se obávám že tam teď už v tomhle mokru moc nepojezdíme..takže bych to pořešil zas na jaře .Pozdravuj HB
jura: jedeš do toho F-M, nebo už tam jsi(užívej)já když vidím to počásko,tak jdu radši makat

sme vcera opravily ten kiker na hurce, no ja sem tot ak myslel nekde sehnat naky zabradli na vyhozeni ale to chce rozbrusku nebo ukecat az ho budou davat pryc

stone: dnes na 4xku nejdu,musím být večer v práci,takže bych tam pojezdil tak půl hoďky

Jo jurovi jsem psal a neodpověděl,takže nevím jestli se dnes chystá...

tak co dneska ta hurka ve 14:30 sem tam
taky me napadlo co si tam nekam zakopat raila vyroba nejni az tak slozita a investice taky nic strasnyho,problem jen aby nam to nekdo hnedka necorknul

jo a trochu jsem tady do toho hrábnul,tak to dyžtak upravte,jestli to bude lepší jinak: lokality&surfing (amigo,tome,juro)
jo tome,kde dneska budete?mozna bych se na skok stavil,pozdravit,tak treba po devate.posli sms

Amigo: ozvu se ve ctvrtek, tak at ti srusta frnak

hardtym: takze ve ctvrtek pojezd(kdyz dobrý počasí tak hůrka-kopání airu, když ne dal bych grebovku)co?

bomba pojezd vcera fakt me to nakoplo na celej zbytek dne, tak ctvrtek, jinak sem se vcera hecnul a zacal prekreslovat planek ke skocce jakmile dodelam pastnu sem a nejak to zrevidujem, myslim ze by to uz docela chtelo
:jinak zdravim vsechny do cech i mimo
proste myslis opankovat nakou chatu, hlina ja chci hlinu uz se mi nelibi snih