Diskuze
Renny | 06.11.2008 14:36
z tý kalby sem ještě teď parádně zmotaná, až vystřízlivim (asi večer), tak se pěkně naseru, že sem přišla vo ten foun
z tý kalby sem ještě teď parádně zmotaná, až vystřízlivim (asi večer), tak se pěkně naseru, že sem přišla vo ten foun
dedek (neregistrovaný) | 06.11.2008 13:12
ja byl rad, ze jsem trefil...a povedlo se :-)) vzbudil jsem se doma, sice az ted
ja byl rad, ze jsem trefil...a povedlo se :-)) vzbudil jsem se doma, sice az ted
marcus | 06.11.2008 13:03
no ještě že jsem nešel přes stromovku, chudák ohny...kdyby šel v tom růžovym svetru
no ještě že jsem nešel přes stromovku, chudák ohny...kdyby šel v tom růžovym svetru
marcus | 06.11.2008 13:02
Moc sorry za prodlevu kluci,fakt nestíhačka-práce/škola.Akorát tam s tím frčím... Amigo: nějaký novinky od Koyaka?Zítra pošlu mail s novinkama..
Stone: voe, ty si stěžuj, to já šel domů skoro nahej..A to jsem rum skoro neměl
Moc sorry za prodlevu kluci,fakt nestíhačka-práce/škola.Akorát tam s tím frčím... Amigo: nějaký novinky od Koyaka?Zítra pošlu mail s novinkama..
Stone: voe, ty si stěžuj, to já šel domů skoro nahej..A to jsem rum skoro neměl
stone | 06.11.2008 12:45
to vam byl mejdan jako vino, jen toho ovoce podzimu priste mene
to vam byl mejdan jako vino, jen toho ovoce podzimu priste mene
Amigo | 06.11.2008 10:02
vsecky vas pozdravuje Vampy a Kamca
vsecky vas pozdravuje Vampy a Kamca
Amigo | 06.11.2008 5:52
Stone: kamo se mnou taky nejak nekomunikuje, tak ho k tomu dotlac, aby nebylo pozde
Stone: kamo se mnou taky nejak nekomunikuje, tak ho k tomu dotlac, aby nebylo pozde
stone | 05.11.2008 13:47
kua za to muze marena tys mu ji dal a ja ho uz tejden urguju at to tam donese, nebo aspon me nebo cokoliv a marenka naslibuje a pak hovno hovno
kua za to muze marena tys mu ji dal a ja ho uz tejden urguju at to tam donese, nebo aspon me nebo cokoliv a marenka naslibuje a pak hovno hovno
Amigo | 05.11.2008 11:51
Stone: hele radsi pores tu smlouvu, uz je to fakt urgentni
Stone: hele radsi pores tu smlouvu, uz je to fakt urgentni
Renny | 04.11.2008 14:23
Amigo: no nekecej, tak ho psychicky připrav na Trutnovskej nářez
Tomas: sbírky zahraničních nemocí sou taky dobrý hobby
Amigo: no nekecej, tak ho psychicky připrav na Trutnovskej nářez
Tomas: sbírky zahraničních nemocí sou taky dobrý hobby
stone | 04.11.2008 12:34
lol ale budes mit potom jiny svinstvo
lol ale budes mit potom jiny svinstvo
Amigo | 04.11.2008 12:12
Renny: teta drz se, mam tady pro tebe pripravenyho skvelyho masera co by ti od toho svinstva mohl pomoc, je fakt dobrej
Renny: teta drz se, mam tady pro tebe pripravenyho skvelyho masera co by ti od toho svinstva mohl pomoc, je fakt dobrej
Renny | 03.11.2008 14:48
zdary hoši, taxem po měsíci a půl v jobu. sedím tady pár hodin a už mě bolí palice tak na husto, že netuším, jestli to tu do sedmičky vydržim.
zdary hoši, taxem po měsíci a půl v jobu. sedím tady pár hodin a už mě bolí palice tak na husto, že netuším, jestli to tu do sedmičky vydržim.
marcus | 03.11.2008 12:06
mařenkovi by se to ale hodilo víc od rána...a až do břežan se mi taky moc nechce,no uvidíme..domluvíme se spíš zejtra!
mařenkovi by se to ale hodilo víc od rána...a až do břežan se mi taky moc nechce,no uvidíme..domluvíme se spíš zejtra!
stone | 03.11.2008 11:13
pojezd: pokud se vyrazne nezkazi pocasi sme s marenkou domluveny na pojezd v brezanech ve stredu, v 13:00 odjezd asi ze smichova
pojezd: pokud se vyrazne nezkazi pocasi sme s marenkou domluveny na pojezd v brezanech ve stredu, v 13:00 odjezd asi ze smichova
stone | 03.11.2008 10:19
amigo:cista zavist
amigo:cista zavist
Amigo | 02.11.2008 7:56
btw: par fotecek z testovani fotaku pod vodou i nad vodou hir: http://picasaweb.google.cz/lh/photo/cjn1BOo_gfW_VmFdC4d7uA
jinak je tady neskutecny vedro a to i ve vode
btw: par fotecek z testovani fotaku pod vodou i nad vodou hir: http://picasaweb.google.cz/lh/photo/cjn1BOo_gfW_VmFdC4d7uA
jinak je tady neskutecny vedro a to i ve vode
Amigo | 01.11.2008 12:25
zdarec, tak uz si jezdim a je to fakt parada, nadherny teplicko tady, vlny prijemny, v utery prilita Vampy tak bude prdel prezijte nejak dobre ten podelany podzim a see ya soon
zdarec, tak uz si jezdim a je to fakt parada, nadherny teplicko tady, vlny prijemny, v utery prilita Vampy tak bude prdel prezijte nejak dobre ten podelany podzim a see ya soon
marcus | 31.10.2008 13:09
Založena nová bulvární sekce. Spy,Blesk,Hrom atd. hadr
Založena nová bulvární sekce. Spy,Blesk,Hrom atd. hadr
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 3
Zdarec, par fotek z dnesniho ranniho pojezdu s Czech crew tady na Bali hir: http://picasaweb.google.cz/hurtikpetr/Cangu_07_11_0803#