Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil stone | 29.10.2008 17:31
fotoze ze zavisti http://picasaweb.google.cz/spratek/FreeridovAkceNaZVisti# ale fakt nejsou nic moc enjoy
Osobní profil Renny (neregistrovaný) | 29.10.2008 15:56
hoy pánové, konečně po tý době sem se dohrabala k netu, a to jen díky tomu, že sem v Krkonoších. jak tak koukám, tak sme vopravdu nepřekonatelná parta lazarů. já už teda z vesela v pondělí nastupuju do jobu (jinak mě doma už total hrábne), ale asi to tam moc dávat nebudu. no nic, zachvíli valim na bus do Phy, takže na netu budu až v jobu. s pozdravem světu mír odcházím, zdarec
Amigo: s tím počasím v republice po Tvým odletu´s to fakt trefil
Osobní profil stone | 29.10.2008 9:34
pitr zdar nainstaluj si icq, skype je na prdelku mam 66756430, renata 495280321
tve ja sem mimo taky me skolila naka nemoc tak sem rad ze lezu
jinak to pocasko me totalne mrda hnusnejc ani snad bejt nemuze
Osobní profil Amigo | 29.10.2008 0:57
zdarec, fotky z ridu nemam, bohuzel jsem je nedopatrenim vymazal kdyz jsem je stahoval, tak jedine fotky od Toma, co je noveho s obrazy? ja mam nejake nove zpravy. uz mas doma internet, ze bysme mohli chatovat na skypu (muj skype nick je amigo-amigo5)? a co ostatni? co teta? ja sem tady chytil nejakou brutalni chripku, sem totalne mimo provoz, nemuzu do vody tak me to dost sere, tak se ozvete taky nekdy, NT
Osobní profil marcus | 27.10.2008 14:11
Cus amigo, cece nic novyho tu az tak moc neni, akorat musim odjet nekam do lesa zrat korinky ale vubec jeste nevim kam protoze jsem zaspal sraz v 5.30 na hlavaku mej se a uzivej! JO A CO FOTKY Z RIDU?!!!
STONE: kdybych neodjel do toho pojebanyho lesa,tak se zitra asi pridam!zatimcus
Osobní profil stone | 27.10.2008 11:19
hoj hola byl vejkend, takze sme se rozprchli a taky je hnusne takze se nejezdi ale zitra jedem s Jirim na Zavist takze neco pisnem teda pokud prestane chcat, marena je na nakym preziti ci co takze bude 4 dny v lese zrat korinky a nemuze mit sebou zadnej chlast
jinak ja sem si dal pojezd s adinem na vysoky o vikendu a moc dobry to bylo, takovej peknej freeride po rozbity sjezdovce, tak se drz a posli nakou fotku jak krotis vlnu
Osobní profil Amigo | 27.10.2008 10:36
4Mara: zdarec ozvi se mi cece co je novyho, zijete jeste? dyt na tech strankach je kompletne mrtvo
Osobní profil Amigo | 24.10.2008 3:54
2Hardtym: tak kua velkej pozdravovanec, cesta narez, kokot z China Airlines nas skoro vysypal pri pristani v Taipei, asi zkousel nejakej freestyle ci co, poskakovali jsme na runway jako blazni, ale prezil jsem no a tady... (nechci drazdit, ale znate to). Dnes jeste zadnej surfing musim zaridit mega veci zitra chci zacit. Fotky uploadnu hned jak to bude mozny (doufam ze behm dneska). NT PS: velkej podekovanec za rozlucku, az sem z toho byl nejakej na meko, coz se mi zase az tak casto nestava
Osobní profil marcus | 23.10.2008 12:16
stone: dám vědět hned jak budu vědět(do večera),heleď hoď taky ty fotky na net...
Osobní profil stone | 23.10.2008 12:06
zdary ja dnes v 5 nestihacka fakt omluva a moc ho pozdravujte kluka usatyho, jinak Amigo taky zavist a ta rozlucka ta byla dojemna az sem zamackl slzu hehe fakt sranda
jinak co vikend ja sem v HB takze marenko dej vedet zda jedes pocasko hlasej pekny takze bud wind nebo downhill, predpokladany odjezd sobota cca 7:30
Osobní profil marcus | 23.10.2008 11:29
Čus,Amigo: tak to lehká závist tady sice zrovna taky sluníčko a celkem pěkně ale taková pohoda tu zas není,užívej kámo!Jo a ty fotky...
Vampyho jsou pěkný...
Jinak dnes v pět sraz na motole ale to už asi všichni ví..
Osobní profil vampy (neregistrovaný) | 20.10.2008 18:43
NT pár fotek z vejkendu sem dal na http://vampy.rajce.idnes.cz/Dolni_Brezany_18.10.08/ jinak dobrej pojezd až na ten konec.. zdravim Vojtu.. a večer kalba kurva si toho zas moc nepamatuju bum tarata rum...
Osobní profil marcus | 20.10.2008 14:31
2Amigo:to máš z tý kofoly heleď tak abys stihnul ty fotečky hodit na web...
2Tom:domluvíme se teda zítra,dej vědět...
Jinak za Vojtou se můžem stavit každej den max do sedmi,viděl bych to na středu nebo čtvrtek...
zatimčus
Osobní profil Amigo | 20.10.2008 13:47
jenom pro info, jak sem uz volal, trosku sem popletl odjezd, takze uz zitra vecer, tj. 21.10.
Osobní profil stone | 20.10.2008 9:14
doma mi nesel net tak fotecky budou az dneska, ale bombovej vikend a vcerejsi afterparty taky gut takze uzivejte, a co pojezd v tejdnu???
Osobní profil marcus | 17.10.2008 16:19
2amigo:dyt to znas,dyt to znas .
dobra otazka,v kolik se stavime?jedu akorat za tim jurou do letnan,tak to s nim a adou(podle toho kdy dorazi) nejak dohodnu,co renca,vampy?vojta je vpoho,ten to ma zarohem..
Osobní profil stone | 17.10.2008 15:46
uz se to blizi salalalala kde je zitra sraz????
Osobní profil Amigo | 17.10.2008 15:35
Mara: jak rikas, otazkou je na co sou ty rucicky sikovny, ze...
Osobní profil marcus | 17.10.2008 15:05
jasný golden czech tohlento...hende ne chcát nebude,nesmí,maximálně tak z nás až tam budem dupat kopec
Osobní profil Amigo | 16.10.2008 18:28
Vampy jede na sobotni pojezdenec, ale karu ma plnou

Kategorie: ostatní

Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • leda h...

Aktualita

Video "Sezona 2014"
Průřez mountainboardovou sezonou roku 2014 po evropských destinacích..... Prvosjezd Sněžky, Polská liga, Němcký pohár, mezinárodní sjezd ve Francii, Mistrovství světa boardercrossu v Srbsku, to a mnohem více ve dvaceti minutách!

Kalendář akcí

« 01 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery