Diskuze
stone | 16.10.2008 14:55
joj jasna vec fotak beru, kalhoty si zasiju vecer, a tesenec, rekl bych ze tak posledni pojezd pak uz bude jen chcat
joj jasna vec fotak beru, kalhoty si zasiju vecer, a tesenec, rekl bych ze tak posledni pojezd pak uz bude jen chcat
marcus | 16.10.2008 14:44
tohle je vpohodě,v tom lese to ani nebude poznat,fakt je to tam cajk! Jo tome nachystej ten foťák
tohle je vpohodě,v tom lese to ani nebude poznat,fakt je to tam cajk! Jo tome nachystej ten foťák
stone | 16.10.2008 14:41
joj na 10 ale podle pocaska, to co vidim dneska za voknem me maximalne sere snad se to do vikendu vylepsi,tve se tesim zase jeden hromadnej pojezd
joj na 10 ale podle pocaska, to co vidim dneska za voknem me maximalne sere snad se to do vikendu vylepsi,tve se tesim zase jeden hromadnej pojezd
marcus | 16.10.2008 14:26
jo tak ada dorazí v sobotu ráno..
jo tak ada dorazí v sobotu ráno..
marcus | 16.10.2008 14:23
Hoj tak jak to vidite s tou sobotou?Hardy nejede-musi makat ale pozdravuje!Ada se mi ještě neozval,co Vampy,Hubert?Vyrazíme tak na tu desátou teda co
Hoj tak jak to vidite s tou sobotou?Hardy nejede-musi makat ale pozdravuje!Ada se mi ještě neozval,co Vampy,Hubert?Vyrazíme tak na tu desátou teda co
stone | 15.10.2008 13:23
taky tak 16:neco tam
taky tak 16:neco tam
marcus | 15.10.2008 12:05
Smolda:no tak to potěš přeju brzský uzdravení&ať to máš bez komplikací!
Jinak dnes teda po tý4týhodině na 4xce...zatimzdarec
Smolda:no tak to potěš přeju brzský uzdravení&ať to máš bez komplikací!
Jinak dnes teda po tý4týhodině na 4xce...zatimzdarec
Jura | 15.10.2008 11:18
okolo půl páté dorazím na Hůrku
okolo půl páté dorazím na Hůrku
Smolda (neregistrovaný) | 14.10.2008 15:15
Aloha. o víkendu jsem potkal v tráve šutr, zlomil jsem track, spáchal si otřes mozku a urval upon v koleni, takže si měsíc nezajezdím, ale pak dám vedět a někam s vama zajdu.
Aloha. o víkendu jsem potkal v tráve šutr, zlomil jsem track, spáchal si otřes mozku a urval upon v koleni, takže si měsíc nezajezdím, ale pak dám vedět a někam s vama zajdu.
stone | 14.10.2008 11:28
ok takze zitra ve 4 hurka pokud se teda rapidne nezmeni pocasi
ok takze zitra ve 4 hurka pokud se teda rapidne nezmeni pocasi
marcus | 14.10.2008 9:56
tome co dneska?tak po4tý,hůrka? Joo sláwek to je bouchač
tome co dneska?tak po4tý,hůrka? Joo sláwek to je bouchač
stone | 14.10.2008 9:48
a co Muz a smrt tam nefiguruje? tak co zitra jak to vidite sel by nekdo tak na tu 4 nekde (jeste nevim kde) ale pokud bude pekne tak asi nejrealnejsi je hurka hmm
--jinak na vikend sem v praze takze sobota pojezd a vecer kalba ne?amigo kua uz se ti to blizi, bude mi smutno
a co Muz a smrt tam nefiguruje? tak co zitra jak to vidite sel by nekdo tak na tu 4 nekde (jeste nevim kde) ale pokud bude pekne tak asi nejrealnejsi je hurka hmm
--jinak na vikend sem v praze takze sobota pojezd a vecer kalba ne?amigo kua uz se ti to blizi, bude mi smutno
Amigo | 14.10.2008 9:08
Hej tak ten Slawek na Boneshakeru, to je fakt nářez, jdu si koupit ženu a život
btw: třeba bude i v Dívce a Katce, hehe
Hej tak ten Slawek na Boneshakeru, to je fakt nářez, jdu si koupit ženu a život
btw: třeba bude i v Dívce a Katce, hehe
Jura | 13.10.2008 19:50
Jo,jo,jo, jezdit přes týden, konečně rozumný nápad. Ve středu můžu od čtyř a ve čtvrtek kdykoliv. Na net se moc nedostanu, tak mě kontaktujte na mobil. a se sobotou počítám, akorát nevím, jak budu vypadat po pátečním koncertu na který se chysstám.
Jo,jo,jo, jezdit přes týden, konečně rozumný nápad. Ve středu můžu od čtyř a ve čtvrtek kdykoliv. Na net se moc nedostanu, tak mě kontaktujte na mobil. a se sobotou počítám, akorát nevím, jak budu vypadat po pátečním koncertu na který se chysstám.
stone | 13.10.2008 16:58
hoja hej co pojezd nekdy v tejdnu prez den vyserem se na praci/skolu popripade jine aktivity a zajdem pojezdit navrhuju stredu tak kolem 3.hodiny...hlaste se a navrhujte lokality
hoja hej co pojezd nekdy v tejdnu prez den vyserem se na praci/skolu popripade jine aktivity a zajdem pojezdit navrhuju stredu tak kolem 3.hodiny...hlaste se a navrhujte lokality
stone | 13.10.2008 10:07
hojahej tve brezanky vypadaj luxusne, chci taky
hojahej tve brezanky vypadaj luxusne, chci taky
marcus | 09.10.2008 13:33
tome ty jdeš?do hb jedeš ráno?
tome ty jdeš?do hb jedeš ráno?
marcus | 09.10.2008 13:32
No já se na lab chystám takže pivko nedám,uvidim jak mě tam přivítaj jestli se dozvěděj na čem že to jezdim (viz.hanzkův příspěvěk na fr.)ale každopádně na břežany bych zašel až v neděli..počasí by mělo být oba dny stejný a já bych jel v sobotu helpnout kámošovi na chatu.no heleď domluvíme se zítra,ju?
No já se na lab chystám takže pivko nedám,uvidim jak mě tam přivítaj jestli se dozvěděj na čem že to jezdim (viz.hanzkův příspěvěk na fr.)ale každopádně na břežany bych zašel až v neděli..počasí by mělo být oba dny stejný a já bych jel v sobotu helpnout kámošovi na chatu.no heleď domluvíme se zítra,ju?
stone | 09.10.2008 13:29
tve nebudte a podte na LaB ceknem snowboardacky
tve nebudte a podte na LaB ceknem snowboardacky
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 1
4Stone: nesij voe, Mara zasije a uhackuje