Diskuze

joj jasna vec fotak beru, kalhoty si zasiju vecer, a tesenec, rekl bych ze tak posledni pojezd pak uz bude jen chcat

tohle je vpohodě,v tom lese to ani nebude poznat,fakt je to tam cajk! Jo tome nachystej ten foťák

joj na 10 ale podle pocaska, to co vidim dneska za voknem me maximalne sere snad se to do vikendu vylepsi,tve se tesim zase jeden hromadnej pojezd

jo tak ada dorazí v sobotu ráno..

Hoj tak jak to vidite s tou sobotou?Hardy nejede-musi makat ale pozdravuje!Ada se mi ještě neozval,co Vampy,Hubert?Vyrazíme tak na tu desátou teda co

taky tak 16:neco tam

Smolda:no tak to potěš

Jinak dnes teda po tý4týhodině na 4xce...zatimzdarec

okolo půl páté dorazím na Hůrku

Aloha. o víkendu jsem potkal v tráve šutr, zlomil jsem track, spáchal si otřes mozku a urval upon v koleni, takže si měsíc nezajezdím, ale pak dám vedět a někam s vama zajdu.

ok takze zitra ve 4 hurka pokud se teda rapidne nezmeni pocasi

tome co dneska?tak po4tý,hůrka? Joo sláwek to je bouchač

a co Muz a smrt tam nefiguruje? tak co zitra jak to vidite sel by nekdo tak na tu 4 nekde (jeste nevim kde) ale pokud bude pekne tak asi nejrealnejsi je hurka hmm
--jinak na vikend sem v praze takze sobota pojezd a vecer kalba ne?amigo kua uz se ti to blizi, bude mi smutno

Hej tak ten Slawek na Boneshakeru, to je fakt nářez, jdu si koupit ženu a život
btw: třeba bude i v Dívce a Katce, hehe

Jo,jo,jo, jezdit přes týden, konečně rozumný nápad. Ve středu můžu od čtyř a ve čtvrtek kdykoliv. Na net se moc nedostanu, tak mě kontaktujte na mobil. a se sobotou počítám, akorát nevím, jak budu vypadat po pátečním koncertu na který se chysstám.

hoja hej co pojezd nekdy v tejdnu prez den vyserem se na praci/skolu popripade jine aktivity a zajdem pojezdit navrhuju stredu tak kolem 3.hodiny...hlaste se a navrhujte lokality

hojahej tve brezanky vypadaj luxusne, chci taky

tome ty jdeš?do hb jedeš ráno?

No já se na lab chystám takže pivko nedám,uvidim jak mě tam přivítaj jestli se dozvěděj na čem že to jezdim (viz.hanzkův příspěvěk na fr.)ale každopádně na břežany bych zašel až v neděli..počasí by mělo být oba dny stejný a já bych jel v sobotu helpnout kámošovi na chatu.no heleď domluvíme se zítra,ju?

tve nebudte a podte na LaB ceknem snowboardacky
4Stone: nesij voe, Mara zasije a uhackuje