Diskuze

Aloha. Nějak se mi nedaří zaregistrovat. ale mob je 728364422 a email Smolda.m zamotanýáčkoseznam.cz Já jedu sjíždět do hejnic a pak do vrchlabí, takže víkend dead.

2marcus:u metra sme se asi nepotkali nebo aspon o tom nvm, jinak mobil je 721 840 812

2sv: včera jsme se potkali u metra žejo? tak napiš nějakej kontakt na sebe a sleduj diskuzi, o wkd se určitě někam chystáme(nejspíš k tý zbraslavi)jinak pak zas v tejdnu,teď už to do wkd neklapne

bydlime vsichni nekde kolem centra , myslim ale ze se kluci ted o vejkendu na zbraslav chystaj takze kontakty mas po vetsinou v soupisce popripade sem hod nakej kontakt na tebe

cus jste nekdo ze zbraslavi(praha5) nebo okoli? sam je to vobcas docela nuda

hehe peknej flame rozjels sem zvedavej jak se to nabali, urcite se do tebe oprou domaci sjizdeci videji

koukněte: http://www.freeride.cz/snb/forum/viewtopic.php?t=1509&sid=432a4698f3b77bc687fd2a1f848c

Stone: OK

2Amigo: budes dneska v praci bych se stavil az skoncim tzn tak v 5-5:30

ty jo sem mel dnes docela slusnou kocku cely den, sem si to fakt uzil, ale jinak se to naramne povedlo, to se musi nechat - a co strejda Mara, ten je asi jeste mrtvej, ze se neozyva
Stone: welcome home ve srackach

Pívo, říkal tady někdo něco o pívu? Hehe, no tak to vítej doma

deti sem doma, takze co pivko nebo pojezd zitra/pozitri??

tak to vypadá, že si ještě nějakou chvilku nezajezdim. eeg mi dopadlo špatně, mám nějakej nález bo co, takže sem stále za krypla. jo a naštěstí mi teda občanku nechali, takže na tom vyšetření úplně na všechno nepřišli

zitra ve 3 sem v praze, takze pojezdenec v tejdnu

amigo:heled tak za chvili frcim makat,ozvali se mi na posledni chvili..ale uz se tesim na ten wkd,jedes teda taky..odjezd pa.nebo spis. so?(v pa.bysme jeste mohli hodit rec s adou-jede v so.dopol pryc..)

Tetinko užij švajc a vopatruj se tam!!!vždyť to znáš,vždyť to znáš... No koukám že jste měli veselou cestu dom,mimochodem pečivo co jsem si schovával na snídani(1mufin+1koláč)jsem stihnul sníst ještě v tramvaji spolu s těma pivákama a nikdo mi s tim pomáhat nemusel...
Joo počásko se rýsuje!Amigo,jak to stebou dnes vypadá na pojezd?já můžu odp.víceméňě kdykoliv,tak dej vědět-zkusim ještě Pécu.

jo a zmeťouři, jelikož a protože zejtra teda valim do Švýcar, tak pokud vám bude počásko přát a vyrazíte do Brodu, tak si to tam zasraně užijte. čest práci

amigo: já to říkala, že tyhle taxi sou levný do mrtě, jo a vzal si nakonec ten týpek ty mafiny? já si na to ráno vzpomněla a maceatě se vytlemila
mařenka: no hochu, vylezla sem z pelechu kolem desátý a rovnou sem si nažhavila žehličku a vrhla se na další zajebaný domácí prace - Tomas by ze mě měl radost

No ja vstal az v 9 a i s tim jsme mel problemy - ty jo ten taxik je fakt mega levnej
Teta: tu sms sem dal az rano, pac sem v noci okamzite omdlel v posteli

No tak to jsem se potkal se Smoldou