Diskuze

no a co ten dnešeK?

fakt me serou ty zavody v Polsku o vikendu, fakt bych jel, ale kdyz pojedu sam sam, tak to je moc drahe

Petře,jsem dneska tak do půl 6 ve škole

Tome: užívej a vopatruj se...

Juro: doufám že si v cajku, páč hospa mě už neba, teďka sem pár dní potřeboval bejt mimo abych se dal dokupy ale teď už bych radši zas jezdil...
Amigo: stíháš teda dnes?já tam budu čekat na tu pátou. zatím

ja se sice stehuju ale zustavam na smichove takze pohoda, zakalime zajezdime ... tak se tu mejte a opatrne!!

V broukovi jsem byl v utery a vypadá to, že tam budu hodně často. Mam byt v ulici Jindřicha Plachty, to je myslim o ulici dál než bydlíš ty, tome, hm? příští týden už budu pražák.

zdar co zitra pivko nekde ve meste naka softovka, balime vecer tak nekdy potom, zatim to vypada na brouka vim ze to tam nemate radi ale ja jo kdyztak hodte echo

tve sel bych hnedle, ta ruka me fakt mrda

Stone: prevod ok - ja taky kalit nejdu, zvazuji, ze se pujdu projet na hurku, jestli nezacne chcat

prevod poslu este dneska, do maye asi nedorazim jelikoz sem nejakej linej a nechce se mi jit chlastat

Mara: tak to je s tebou hovnajz, to asi nejdes jezdit ani dnes, co? Jestli nebude hnusne, tak do Rakovnika jedu
Stone: nezapomen prosim te ten prevod, dikec

Hoj!O wkd se asi nikam na prkno nepojedu.Jinak vcera mi volal Ohny ze je sraz v Mayi tak po sedmy...stavim se tam.zatim mejte se

no pro me pojezd az po 8 rijnu, sem mimo

ted sem mluvil s Jirkou, ze bysme v sobotu prijeli do Rakovnika pojezdit a vecer tam pry je nejaka posvicenska zabava, tak ze by to jako bylo i s kulturou, tak dejte vedet, kdo by jel - hlavne Mara, ja myslim, ze teta se vraci nejak pozdeji

Mara: DVD zkusim jeste jednou - dnes jezdit nemuzu neco vecer mam, uvidim zitra

Petře:nějak nefunguje to surfový dvd

Tome:co sádra?
Kdy dáme pojezd?
A co teta Renata?

pytlepráce zase jsem jedinej komu to ve škole na compu nefunguje,herdek už abych se připojil dom..
Počasí trochu napytel,po nezdaru na biatlonovejch závodech a při tom jak se mi poslední dobou všechno "skvěle" daří

no tve ale ta rychlost me stali chlupy na zadech za ne, fakt mazec sme malo hardcore

Stone: ty voe fakt dobry, chlapici si to davaj jak na surfu
dnesek plati