Diskuze

For Amigo, člověče teď jsem dočetl tu tvojí reportáž a je fakt parádní. Za to že jsem tě honil jak nadmutou kozu se omlouvanec

Stone: tak to je v hajzlu kamo, smula, ze ti kua nedali aspon tu plastovou sadru...ale co, aspon das na chvili oraz a pak budes zas hrotit - tak treba prijd dnes pokecat

jee

tak ruka porad v pice dokonce mi to protahli na mesic

luxus videjko

btw co hurka je tam este hardtym lopata?
taky sem se chtel poptat jak to vidite se skokem kdy ho zacneme davat do kupy?

zdaravim a posílám videjko ze silly hillu http://www.youtube.com/watch?v=C7t3V3OiT60

Mara: ja byl na tom ockovani, tak budu rad, kdyz to dam zitra (neco ta doktorka blekotala o dvou dnech bez pohybu, ale myslim ze zitra odpolka uz bych mohl, tak pisni jestli prijdes

joj moje chyba to dela omrdanej explorer, ok uzijte pojezd

jo tome na co je ten odkaz o pet prispevku niz??nejde mi to nak spustit/ztahnout.. kdyztak pls posli pres uschovna.cz dik a cus

na pátou jsem tam,ještě se mu projistotu ozvu... dík žes dal echo!
Jinak amgio:luxus report!pak až bude na HP(hlavní plochu) něco jinýho tak ho hoď někam do článků - nejlíp do "akce"...
Jo tome:foto super!! tyvoe ani nevíte jak mě sere že jsem tou dobou zevloval na rujáně když vy jste drandili v sillyhillu

volal Pezza ze chce jit na hurku se vozit dneska mezi 5-6 tam bude, tak se nekdo pridejte

hovno, ja si to stahnul az rano (bohuzel), ale stejne dobry zacatek dne v kanclu

probudil ses az rano a perina k tobe prilepena? nebo jak

Stone: kamo, ten vecerni mailik hodne good...

cajk, dovalim, jo a na reportu ses pěkně vyřádil

tak negri, report je tam, kdyby se vam nelibil, tak mate smulu a napiste si svuj, NT!

hele tak kolem 5-5,30 slo by to?
Hardy: to je kamo v poho, no worries, hlavne ze byla prdel..., mej se a NT