Diskuze

ja bych sel,vcera sem sjizdel fotecky a musim rict ze moc povedeny, jelikoz mam ted stejne prd co delat tak budou necekane brzy(na me) na netu ...

Stone: jo a zkus co nejdriv dovalit fotky a ja napisu nejakej reportik (pokud ho teda nechces napsat sam)

kecas, jako obvykle, ty rumova pralinko

btw - jde dnes nekdo jezdit?

tve to byl zae vikend, jednou pro vzdy rum uz nikdy vice

no zitra ho uvidim, bude aspon vypadat jako hardrider, snad tam zitra dopadnu lip, taky bych se nerad zrakvil pred odletem

tak to si o mrtě přišel, byl na něj vopravdu luxusní pohled. hlavně hodně dobrý je, jaxme ho přesvědčovali o tom, že je to jen naražený a on druhej den dovalí se sádrou po loket. hehe

tak to on je ted nejslavnejsi clen hardtymu, ale za mnou nebyl

nejen, že mi to říkal, ale hlavně za mnou přišel do jobu. vejrala sem na něj v němém úžasu.

ok - tak se tam uvidime, rikal ti Tom, jak dopadl?

Amigo: takže bohužel opravdu zůstávám v sobotu v jobu, ale na 90% skočím po práci do vlaku a přivalím za váma

já též

ok ja taky

budu tam tak 17:30

hele ted je pekne, takze se jde. snad to trochu pujde - tak v kolik?

Amigo: s tím odvozem Ti díky moc, ale díky tomu, že to takhle debilně vyšlo, mě napařili pracovní sobotu - kokoti. Jo a určitě Ti všechno půjčím, ale nevím, jestli Ti ty chrániče budou

nechte si kecy na koledu, prostě se jezdit de a hotovo, na počasí se nevymlouvejte (letní deštík), nebuďte lejdyny

ok proc ne pokud se trochu umoudri tak bych sel, ale zase do uplnyho bahna nejdu

Stone: me by stacilo jezdit spodek a dat si nejakou skocnou

treba se to este zlepsi je docela vedro tak treba
jo tady este videjko na master of the hill, hanzek o nem basnil ale marena striha lepsi videja http://www.youtube.com/watch?v=rfidcXRBpx8 , kazdopadne by to mohla byt zajimava akcicka