Diskuze
stone | 04.09.2008 11:48
kua chcijeeeeeeeee dopice dopice dopice a este jednou dopice sem nadrbnutej na jezdeni jak nevim co, fuj hnus ale mam dobrou zpravu na zavodech budu...johoho budeme pit rum
kua chcijeeeeeeeee dopice dopice dopice a este jednou dopice sem nadrbnutej na jezdeni jak nevim co, fuj hnus ale mam dobrou zpravu na zavodech budu...johoho budeme pit rum
Amigo | 04.09.2008 11:22
tak v kolik dnes (pokud nezacne chcat?) - ja bych mohl tak kolem 5.30-5.45
Renny: kdyby chcat zaclo, tak bych si od tebe desku pujcil zitra, klidne si pro ni nekam prijdu, to bysme se jeste domluvili, hele Rendo, jeste bych si mozna na ten vikend od tebe pujcil chranice na kolena, kdyby ti to nevadilo, dikec mooooc - mimochodem me ale taky napadlo, ze jestli na to letiste jedes treba nejak brzo rano, tak bych vas tam mohl vsecky hodit karou a pak muzem ject do HB, dej vedit - stacilo by, abysme v HB byli tak ve 12
tak v kolik dnes (pokud nezacne chcat?) - ja bych mohl tak kolem 5.30-5.45
Renny: kdyby chcat zaclo, tak bych si od tebe desku pujcil zitra, klidne si pro ni nekam prijdu, to bysme se jeste domluvili, hele Rendo, jeste bych si mozna na ten vikend od tebe pujcil chranice na kolena, kdyby ti to nevadilo, dikec mooooc - mimochodem me ale taky napadlo, ze jestli na to letiste jedes treba nejak brzo rano, tak bych vas tam mohl vsecky hodit karou a pak muzem ject do HB, dej vedit - stacilo by, abysme v HB byli tak ve 12
Renny | 04.09.2008 8:49
Jiříku, jsi zlato, ale problém není v dopravě. Musím bejt v sobotu ráno na letišti, pže mi odlítá do kšá babča s mamčou
Jiříku, jsi zlato, ale problém není v dopravě. Musím bejt v sobotu ráno na letišti, pže mi odlítá do kšá babča s mamčou
mAra (neregistrovaný) | 03.09.2008 20:29
Zdravim přátele mountainboardingu
koukal sem do fotogalerie na tu fotku TRIK DNE (hutná fotka)... a zrovna ten den jsme se v Brodě potkali .. už pořádně nevím kdo tam fotil , ale vyblejskl něco i nám ... a domlovali sme se že by to poslal na mejl mara.vlach@email.cz Možná sem tenkrát blbě nadiktoval mejl nebo něco ... můžeš napsat a domluvíme se
Nevim jestli se tenhle vzkaz dostane na správnou adresu, stejně Dík - Zdar mAra z Jihlavy
Zdravim přátele mountainboardingu
koukal sem do fotogalerie na tu fotku TRIK DNE (hutná fotka)... a zrovna ten den jsme se v Brodě potkali .. už pořádně nevím kdo tam fotil , ale vyblejskl něco i nám ... a domlovali sme se že by to poslal na mejl mara.vlach@email.cz Možná sem tenkrát blbě nadiktoval mejl nebo něco ... můžeš napsat a domluvíme se
Nevim jestli se tenhle vzkaz dostane na správnou adresu, stejně Dík - Zdar mAra z Jihlavy
Jura | 03.09.2008 19:55
Renny, proč, nejedeš do Krupý?
Jestli se tam nemáš jak dostat, tak Tě můžu vzít z Prahy v pátek odpoledene.
Renny, proč, nejedeš do Krupý?
Jestli se tam nemáš jak dostat, tak Tě můžu vzít z Prahy v pátek odpoledene.
Renny | 03.09.2008 14:48
Amigo: ani mi to neříkej, pěkně mě to drbe, těšila sem se jak malej jarda
Amigo: ani mi to neříkej, pěkně mě to drbe, těšila sem se jak malej jarda
Amigo | 03.09.2008 12:50
Renny: ok uvidime se ve ctvrtek, to je skoda, ze nejedes
Renny: ok uvidime se ve ctvrtek, to je skoda, ze nejedes
Renny | 03.09.2008 12:05
Amigo: díky sobotnímu odletu části mé drahé rodiny nemůžu jet do Brodu. pokud půjdeš ve čt jezdit, tak Ti pak předám na vejkend fošnu.
Amigo: díky sobotnímu odletu části mé drahé rodiny nemůžu jet do Brodu. pokud půjdeš ve čt jezdit, tak Ti pak předám na vejkend fošnu.
stone | 02.09.2008 8:51
kua tak mi to nejak nevychazi, sel bych zajezdit ve stredu ste nekdo pro??
kua tak mi to nejak nevychazi, sel bych zajezdit ve stredu ste nekdo pro??
Amigo | 01.09.2008 15:45
bude to stejna rochnacka, jako v Rokytnici - chci videt bahno a jeste vic bahna
bude to stejna rochnacka, jako v Rokytnici - chci videt bahno a jeste vic bahna
stone | 01.09.2008 15:37
je to v riti a vzhledem k tomu co hlasej na vejkend tak se bojim ze je to v riti take
je to v riti a vzhledem k tomu co hlasej na vejkend tak se bojim ze je to v riti take
Amigo | 01.09.2008 15:28
tak se mi zda, ze to je dnes v riti...
tak se mi zda, ze to je dnes v riti...
Jura | 01.09.2008 11:33
Jezdim skoro kazdy den, takze se ozvete a prijedte!
Jezdim skoro kazdy den, takze se ozvete a prijedte!
Jura | 01.09.2008 11:15
jo, jeste jsem zapomnel na luxusní záležitost. Volně lesem po malejch šíškách-je to jak na snowboardu.
jo, jeste jsem zapomnel na luxusní záležitost. Volně lesem po malejch šíškách-je to jak na snowboardu.
Amigo | 01.09.2008 11:10
Jura: ty jo doufam ze to klapne jeste nez vysmahnu na vlny, hrozne rad bych se tam podival
Jura: ty jo doufam ze to klapne jeste nez vysmahnu na vlny, hrozne rad bych se tam podival
stone | 01.09.2008 11:08
se snad hodim marod a budu u tebe tejden kempit
se snad hodim marod a budu u tebe tejden kempit
Jura | 01.09.2008 10:50
Prijedte do Rakovinovníka, mam tu zajímavé dlouhé freeridky, tratě vedené lesem, drop ze skalky, 2 lavice na skákání, big air na zahradě....
Prijedte do Rakovinovníka, mam tu zajímavé dlouhé freeridky, tratě vedené lesem, drop ze skalky, 2 lavice na skákání, big air na zahradě....
Renny | 01.09.2008 10:30
čus, dneska na to peču, než bych se tam po jobu dokodrcala, byla by zase tma, ale fčera parádička
čus, dneska na to peču, než bych se tam po jobu dokodrcala, byla by zase tma, ale fčera parádička
stone | 01.09.2008 9:00
hoj co dneska ten pojezd???fakt se omlouvam za vcerejsek ale dojel sem do prahy nekdy v 9 a 30km v nohach, byli ste v tom rakovniku, ja bych dneska treba v 18:00 zasel nebo i malinko driv
hoj co dneska ten pojezd???fakt se omlouvam za vcerejsek ale dojel sem do prahy nekdy v 9 a 30km v nohach, byli ste v tom rakovniku, ja bych dneska treba v 18:00 zasel nebo i malinko driv
Kategorie: ostatní
Návštěv: 62370
Dnes: 0
Online: 1
Stone: to mas taky jediny stesti ty voe - s tim destem je to fakt na hovno, taky sem se tesil na dnesek jak idiot, sem ti chtel ukazat svuj novej trik air-to-drzka