Diskuze

ty voe moje smailiky tady nefunguji, to je na hovnajz

(rock)

to stone: voe Rokytnice hodne hodne husty, ale da se to sjet cely, na zavodech budes mit kamo handicap,
to Marcus: hele jak se mam zaregistrovat? jinak me boly uplne cely clovek, fakt husty(rock)
)

priti tyden sezente lopaty a brigadka a pak pojezd mam vicemene volno celej tyden, a poradne potrenujte v rokytnici at zhrabneme zlato kua uz

Vypadá to že v něděli pojedem s Petrem okouknout olympijskou trať v Rokytnici..a trochu pojezdit po delší době jinde než v Praze, přidá se někdo??
ps.: mimochodem v galerii je pár novejch záběrů z pražský fourcrossky, pro ty kdo by rádi viděli jak to tam teď vypadá..

joj to by bylo gut jenze ja to ted mam trochu na hrane s volnem jelikoz hodlam stravit taky nakej cas s rominou, cajk az se ukazes v pragu tak davaj cislo ten freeboard bych docela rad prubnul

tom:já číslo mám..
jinak příští tejden,akorát jsem v jizerkách a přemejšlim že by tu šlo udělat mountainboardový"soustřeďko"...sjezdovky posekaný,kopce všude, ubytko zařízený... na pár dní by to byl super pojezd!

tak dneska v 7 na hurce, snad uz nebude takovy mega vedro

hubert rad bych ti cinknul ale nemam na tebe cislo

Zdravím celej HARDTYM...máte pěkný stránky...že sem o nich dříve nevěděl

hele tome nestíhám to možná tam na kopec pak přijdu newim
zatim

ok tak zatim

hoj zitra asi ne, ale ctvrtek to vypada na 18:30 na hurce

zdravm hele tome pujdeš tedy zejtra jezdit když jo tak to dej vědět včerejšek sis to dával i z markem no jo no !!!

včera fakt docela pěknej pojezd! hej co tu dělaj ty ubohý reklamy

tak hurka je ted vazne hodne macata, paradni pojezd az do tmy, nejblizsi dalsi streda nebo ctvrtek, tak zvednout prdelky a de se jezdit

lobbing za snizeni nasypu po 3. klopence, lobbing za opraveni kickeru ... proste to do nej sypejte dokud sou stroje a slusne!!! info@polis.cz

Jo a abych nezapomněl:jedna z hardtym legend amigo je zpátky z bali! v neděli ho jdem přivítat na albertov do budvar stanu, tak půl 8..

dneska nechcije tak to ceknem a dame nakej reportik
tve potrenuju az tam dojedem,patek ci sobota, jo z prahy s nama jede Hardy bereme jednu karu nebo dve?
dneska v 6 na hurce?a tu lopatu!!!!!!!mate nekdo nebo mam koupit